Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

eleni.sp

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

eleni.sp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω πολυ για τις παραπομπες! Όσον αφορα το www.dbz.de θα το κοιταξω, και ευελπιστω να βρω επιλογη για μεταφαση σε αγγλικα! Θα ειναι πολυ πιο ευκολα ¨)
  2. περιοχη επεμβασης ειναι ολοκληρη η προβλητα και το μεταλλικο αυτο δικτυωμα επεκτεινεται σε ολη την εκταση της αποτελωντας στεγαστρο. Σε ενα σημειο ομως κορυφωνεται και δημιουργει το κτιριο, στη μεση περιπου της περιοχης, το οποιο βγαζει εναν τεραστιο προβολο. Βοηθεια θα ηθελα για κατασκευαστικη λεπτομερεια του μεταλλικου αυτου δικτυωματος τοσο στην περιπτωση του στεγαστρου οσο και του κτιριου.
  3. Γεια σας, ονομάζομαι Σπανογιάννη Ελένη και την ερχόμενη εβδομάδα παραδίδω τη διπλωματική μου εργασία στο τμημα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Το συνθετικό κομμάτι είναι τελειωμένο, αλλά έχω προβληματισμό πάνω στο κατασκευαστικό κομμάτι της κατασκευής μου. Περιοχή επέμβασης είναι η εμπορική προβλήτα του Βόλου. Συγκεκριμένα, θα ήθελα βοήθεια σχετικά με τα κατασκευαστικά στοιχεία του μεταλλικού δικτυώματος και το τι γίνεται με το κτίριο που φαίνεται να έχει το σχήμα Γ, πιθανώς μια σχεδιαστική λεπτομερεια. Οτι συμβουλες η βιβλιογραφια για αντιστοιχα project είναι ευπροσδεκτα! Σας ευχαρισώ πολύ!
  4. Η διπλωματικη αρχιζει να ολοκληρωνεται..

    1. Show previous comments  4 more
    2. eleni.sp

      eleni.sp

      επειδη εδω δε μπορω να ανεβασω θεμα στην ενοτητα που θα επρεπε, θα μπορουσα να σου στειλω καμια εικονα τρισδιαστατης απεικονισης σε μειλ σου και να μου πεις δυο πραγματα σχετικα με ενα δυο σημεια που με απασχολουν? εαν μπορεις, διαφορετικα δεν πειραζει ¨)

       

    3. man21
    4. eleni.sp

      eleni.sp

      δεν λειτουrγει ουτε το p.m δε ξερω τι παιζει. στειλε μου mail αν θες, στο [email protected]

       

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.