Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

George Zacharopoulos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by George Zacharopoulos

  1. Ναι (με τον ορισμό κανονικα). Όπως αναγραφω εχει δύο καεκ δύο οικοδομικές άδειες. Το θέμα είναι ότι το δεύτερο θεωρείται επέκταση και δεν έχει καν είσοδο και όλα τα του 1ου (δεξια μεριά) τα συνενωσαν με την επέκταση(στα λόγια και χωρίς να έχουν κάνεις κάποια νομική εργασια). Στο ισόγειο έχει σούπερ μάρκετ και βρίσκεται στο 2ο οικόπεδο με διαφορετικό καεκ, ενώ στο 1ο οικόπεδο βρίσκονται αλλά μαγαζιά. Το πρόβλημα λοιπόν είναι, Γίνεται να τακτοποιηθεί ως 1 κάτι που παίρνει τον αέρα από άλλο οικοπεδο; εάν ναι τότε τι γίνεται με τα συμβόλαια και χιλιοστά που ανήκουν στον καθενα (καταστατικο); Ευχαριστώ.
  2. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα σας. Θα ήθελα την βοηθεια σας. Θεμα: Ακίνητο το οποίο βρίσκεται πάνω από δύο οικόπεδα (1ο σε ένα καεκ 2ο σε άλλο καεκ) Το 1ο έχει είσοδο και το 2ο έχει σηκωθεί δίπλα και θεωρείται επέκταση. Στο ισόγειο έχει καταστήματα οπότε νομίζω ότι δε μπορούν να συνενωθούν τα διαμερίσματα στους ορόφους. Το 2ο δεν έχει είσοδο οπότε όλα του 1ου έχουν γκρεμίσει τοίχους και τα έχουν ενώσει. Ερώτηση Υπάρχει δυνατότητα τακτοποίησης; Το 1ο είναι με οικοδομική άδεια το 1965 και το 2ο (επέκταση) έχει άδεια 1967 Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.