Μετάβαση στο περιεχόμενο

NasiaMor

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

NasiaMor's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. τίτλους ιδιοκτησίας έχω μόνο εγώ. η οικοδομική άδεια αφορά την αποθήκη που έχτισε ο γείτονας στο οικόπεδο μου. η υπόθεση αυτή αφορά την μητέρα μου. τη γίνεται με την χρησικτησία? εμείς δεν μέναμε στο χωριό και δεν μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο.
  2. Ωραία θα βρω το τοπογραφικό της άδειας για να δω τι γίνεται. Μετά όμως..
  3. Παρακαλώ μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνετε όταν υπάρχει οικοδομική άδεια για αποθήκη χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας? Το οικόπεδο μου είναι εντός οικισμού με κατοικία, και έχει χτίσει γείτονας το '79 με άδεια οικοδομής αποθήκη και την έχει οριοθετήσει με μάντρα. 0 Quote MultiQuote Edit
  4. Στο χωριό υπάρχει ένα οικόπεδο με σπίτι όπου μέσα σε αυτό το οικόπεδο έχει χτίσει αποθήκη και την έχει οριοθετήσει με μάντρα περίπου 50τμ.
  5. Παρακαλώ μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνετε όταν υπάρχει οικοδομική άδεια για αποθήκη χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας? Το οικόπεδο μου είναι εντός οικισμού με κατοικία, και έχει χτίσει γείτονας το '79 με άδεια οικοδομής αποθήκη. 0 Quote MultiQuote Edit
  6. Παρακαλώ μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνετε όταν υπάρχει οικοδομική άδεια για αποθήκη χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας? Το οικόπεδο μου είναι εντός οικισμού με κατοικία, και έχει χτίσει γείτονας το '79 με άδεια οικοδομής αποθήκη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.