Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

addnic

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

addnic's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. " μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση από την εγγύηση απόδοσης. Νομίζω το ΚΑΠΕ έχει πλέον test bed, σωστά; Την ιδια ερωτηση την εκανα σε εναν κατασκευαστη πλαισιου που δουλευω συχνα και μου ειπαν οτι "κατα περιπτωση" δεν το πολυκαταλαβα διοτι δεν μου εδοσαν και να καταλαβω πολλα... για Κινεζο φυσικα μιλαμε.. Παντος στα εργα μου επειδη το ειδα μετα απο 8 μηνες, φυσικα οχι 20% αλλα περιππου 7+% και εψανα για μηνες τι μπορει να φταει. Η λυση για τους TL ειναι ειτε το Offset BOX ths SMA ειτε ta Tigo energy Maximizers.
  2. Ειχα το ιδιο πρόβλημα αλλα ειχα και σκιάσεις, τον εβαλα σε συνδυασμό με τα Tigo Maximizers και τον ζηλεύει και ο SMA τώρα, φτάνει πολύ καλές αποδόσεις λογο Tigo Maximizers φυσικα και πολύ χαμηλότερο κόστος. αν και 95.4 % για μια βδομαδα συγκριτικα με αλλο αντιστοιχο συστημα ηταν στο 97,7%. Πρωτη φορα τον δοκιμασα και θα το ξανακανω.! αν και δεν τον ξερουν ...για πελατεσ λεω..
  3. Με Kostas παιζει αψογα! φυσικα να ξερεις οτι λογο της σαρωσεις που κανει το MPP του Kostal λιγο "αργα" μπορει να δεισ διφορες σε μεγαλεσ σκιασεισ για 3 με 5 λεπτα.
  4. Με κλειστα τα ματια SMA, βαλε και τα Tigo maximizers που αναφέρει και ο Sonik79, και ξεχνάς τα παντα. Για μένα ειναι ο καλύτερος συνδυασμός [ φυσικά το κόστος είναι λίγο ποιο πάνω αλλά αξίζει!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.