Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

alto2

Members
  • Περιεχόμενα

    79
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by alto2

  1. Ούτε για αστείο, θέλει λίγο διόρθωση η ρύθμιση.
  2. https://brassform.gr/proionta/diakoptes-thermansis/diakoptes-disoliniou-thermostatikoi/1650-smart-form.html Διάβασε λίγο καλύτερα
  3. Το πρόβλημα σου είναι οι διακόπτες. Το μοντέλο που αναφέρεις είναι ολικής παροχής, δεν κάνει bypass, με αποτέλεσμα να μην έχεις σωστή κυκλοφορία νερού.
  4. Αν βγάλεις τα καπάκια ίσως βρείς κάτι μέσα
  5. Μια λύση είναι να γυρίσεις την περσίδα να φυσάει προς τον τοίχο. Σε τι θερμοκρασία νερού ξεκινάει ο ανεμιστήρας? , στα φαν κόιλ συνήθως ξεκινάει στους 40. Για να έχεις ψυχρά ρεύματα σημαίνει ότι ξεκινάει από πιό χαμηλά, μήπως έχει κάποια ρύθμιση να την διορθώσεις.
  6. Αφού το πρόβλημα είναι από την αρχή, είναι πιθανόν στους διακόπτες να υπάρχει λάθος. Κλείσε ΤΕΛΕΙΩΣ τα τρία σώματα που είναι μόνα τους από τους συλλέκτες και τους διακόπτες από τα πρώτα σώματα στους υπόλοιπους βρόγχους. Δες από που αρχίζουν να ζεσταίνονται τα δεύτερα σώματα, από πάνω προς τα κάτω ή από κάτω προς τα πάνω? Από την φωτό που ανάρτησες δείχνει το ζεστό στην μέσα μεριά του διακόπτη,δεσ στα δεύτερα σώματα αν ισχύει το ίδιο.
  7. Ανέβασε μια φωτό από τους διακόπτες και τους συλλέκτες
  8. Το πρόβλημα είναι από την αρχή ή εμφανίστηκε μετά? Δοκίμασε να κλείσεις τα τρία σώματα από τους συλλέκτες και δες συμπεριφορά στα υπόλοιπα.
  9. Ξεβίδωσε το καζανάκι από την λεκάνη και άλλαξε το λάστιχο που είναι μεταξύ τους.
  10. Θέλει χημικό καθαρισμό ο εναλλάκτης του ζεστού νερού. Α ν δεν καθαρίσει, τότε γίνεται αντικατάσταση μόνο στον εναλλάκτη.
  11. Το πρόβλημα είναι στους διακόπτες και στην περίπτωση σου στον δεξιό διακόπτη. ¨Αλλαξε τους διακόπτες και μην βάλεις του ίδιου τύπου (αυτοί είναι διακόπτες σωμάτων),βάλε σφαιρικούς. Κατά την γνώμη μου, το πρόβλημα το δημιουργεί ο δεξιός διακόπτης.
  12. Το σωληνάκι είναι από το εξαεριστικό, το οποίο είτε έχει μείνει ανοιχτό είτε έχει χαλάσει
  13. Από όσο γνωρίζω υπάρχει φίλτρο στην κεντρική βαλβίδα του λέβητα
  14. Με την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα, άνετα μπορείς να την ελένξεις απομακρυσμένα. Έχει συμβεί πολλές φορές οι εξοχικές κατοικίες να γίνονται μόνιμες.
  15. Θα φωνάξεις υδραυλικό γιατί θα πρέπει να λυθεί ο διακόπτης. Κάτι έχει κάνει λάθος ο προηγούμενος στον διακόπτη.
  16. Ξεβίδωσε το δεξί άσπρο καπάκι και δες αν είναι τέρμα έξω η "κατσαβιδόβιδα" που θα δεις.
  17. Οπότε η περίπτωση που μένει είναι ο ίδιος ο νεροχύτης, που είναι από συνθετικό υλικό
  18. Η τρύπα που έχω σημειώσει είναι δεύτερη υπερχείλιση, η οποία είναι ασύνδετη στο σιφώνι και από εκεί είναι που σου έρχονται οι μυρωδιές.
  19. Αν γίνεται βγάλε μια φωτό πάνω από τον νεροχύτη.
  20. Κανονικά στην πρώτη αίσθηση μυρωδιάς θα πρέπει να λύσει το σιφώνι να δει αν κρατάει νερό.
  21. Εξ όψεως δεν φαίνεται κάτι εκτός από την σύνδεση με την σιλικόνη που θα έπρεπε να είναι με εξάρτημα. Επίσης θεωρώ και την βαλβίδα αντεπιστροφής περιτή. Μπορεί όμως για κάποιο λόγο να δημιουργείται σιφωνισμός και να αδειάζει το σιφώνι.
  22. Δοκίμασε, χωρίς να συνδέσεις το πλυντήριο, μετά από κάθε χρήση του νεροχύτη να αδειάζεις δυο ποτήρια νερό σιγά σιγά στον νεροχύτη. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το σιφώνι κρατάει νερό.
  23. ¨Εχεις μυρωδιές στις άλλες βρύσες του σπιτιού? Οι μυρωδιές υπήρχαν πάντα ή άρχισαν μόλις άλλαξες κάτι (π.χ. βρύση)?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.