Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Kirki22

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

486 profile views

Kirki22's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και στα δύο γήπεδα εκτός σχεδίου έχει σταυλικές εγκαταστάσεις, πρόκειται για δύο διαφορετικά κτήρια, τα οποία έχει κατασκευάσει ο ίδιος. Αυτό που αναφέρεις "πατάει" είναι επίσης δικό του, κατά 50%. Πρόκειται για λίγα τετραγωνικά στην περίπτωση της αποθήκης που πατάει στα γήπεδα εκτός σχεδίου είναι 10 τμ και στην περίπτωση της αποθήκης που είναι ένα τμήμα της εντός και ένα εκτός, πρόκειται για 15,50 τμ.
  2. Έχω τρία όμορα γήπεδα, ένα εκ των οποίων είναι εντός οικισμού και αποτελεί όριο του συνοικισμού και τα άλλα δύο είναι εκτός σχεδίου. 1.Σε αυτό που είναι εντός σχεδίου έχει κατασκευαστεί αποθήκη, όπου ένα τμήμα της είναι μέσα στο οικόπεδο και ένα άλλο είναι στο γήπεδο εκτός σχεδίου.2.επίσης έχει κατασκευαστεί αποθήκη σταυλικών εγκαταστάσεων ένα τμήμα της είναι στο γειτονικό γήπεδο, εκτός σχεδίου. Να αναφέρω πως στο ένα γήπεδο, εκτός σχεδίου, ο ιδιοκτήτης έχει ποσοστό 100%, στο δεύτερο γήπεδο εκτός σχεδίου κατέχει ποσοστό 50% και στο οικόπεδο 25 %. Μπορώ να εντάξω αυτές τις αυθαίρετες κατασκευές που περιγράφω παραπάνω στο Ν.4495/2018;Και αν ναι, πως; Ευχαριστώ!
  3. Συνάδελφοι ο χώρος στάθμευσης αλλάζοντας χρήση και αφού συνενώθηκε με τον χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, έγινε χώρος κοινωνικών εκδηλώσεων...Δεν έγινε κατοικία...έχετε δίκιο δεν το ανέφερα στο αρχικό μου μήνυμα αυτό...
  4. ¨Οχι δεν έχουν χιλιοστά... Ναι γνωρίζει το συνολικό ποσό του προστίμου ο ιδιοκτήτης... Τι εννοείς "χαντακώνει" ; Θα ήθελες να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Μήπως είναι νομικό το θέμα;
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα! Ιδιοκτήτης, έχει κλειστό χώρο στάθμευσης (ΚΧΣ) στην πυλωτή πολυκατοικίας (του οποίου έχει αλλάξει τη χρήση αυθαίρετα), είναι παρακολούθημα διαμερίσματος και ο ιδιοκτήτης έχει την αποκλειστική χρήση. Επίσης υπάρχει μία αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων, στην πυλωτή, μεσοτοιχία με τον ΚΧΣ. Έχει συνενώσει, από κατασκευής της πολυκατοικίας, τους δύο αυτούς χώρους, έχοντας την αποκλειστική χρήση και της αίθουσας. Μου ζητάει λοιπόν να τακτοποιήσω την αυθαίρετη αλλαγή χρήσης του ΚΧΣ και της συνένωσης. Έχοντας την αποκλειστική χρήση μπορεί να μην έχει συναίνεση; Μπορώ να κάνω χρήση του άρθρου 98 της παρ. 8 (ν.4495/2017); Επίσης έχει κάνει έναν ημιυπαίθριο με στέγαστρο στον ακάλυπτο του ΚΧΣ, μπορώ να τον εντάξω και να τον τακτοποιήσω χωρίς τη συναίνεση; Ευχαριστώ!
  6. Επίσης να ρωτήσω εάν παίζει ρόλο ο χαρακτηρισμός "κοιμητήρια" στη διανομή?Πρέπει να αρθεί για να τακτοποιηθεί ή δεν έχει σημασία?
  7. Συνάδελφε σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και ευχαριστώ για την απάντηση.Ναι ένα τμήμα θα τακτοποιηθεί και ένα τμήμα θα νομιμοποιηθεί με την ισχύουσα νομοθεσία.
  8. εχει κατασκευαστεί εξωκκλήσι εκτός σχεδίου, σε αγρόκτημα, όπου το αγροτεμάχιο δεν ανήκει στην τοπική ενορία. έχει χαρακτηρισμό "κοιμητήρια" και θέλουμε μα νομιμοποιήσουμε το κτίσμα.ξέρει κάποιος συνάδελφος τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις?να διευκρινήσω πως τα κοιμητήρια έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
  9. Καλημέρα συνάδελφοι!Τελικά για να καταλάβω κι εγώ, επειδή έχω παρόμοια περίπτωση, μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης του καταστήματος με ΟΑ ή όχι? Ευχαριστώ πολύ!!
  10. Συνάδελφοι καλημέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: υπάρχει ένα κατάστημα με πατάρι το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην ΟΑ και στην πράξη έχει κατασκευαστεί μεγαλύτερο. Την αυθαιρεσία θέλω νατην τακτοποιήσω με τον 4014, μπορώ να κάνω αλλαγή χρήσης στο κατάστημα με έκδοση οικοδομικής αδείας?Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. σσ. Παρόμοιο θέμα έθεσε κάποιος άλλος συνάδελφος και την απάντηση δεν την πολυκατάλαβα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.