Μετάβαση στο περιεχόμενο

Yiannis Asimakopoulos

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

427 profile views

Yiannis Asimakopoulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ, έμαθα και στην πολεοδομία την περίπτωση (Α) της εγκυκλίου 18 /06-12-2012..!
  2. Ευχαριστώ, το ονομάζω διάγραμμα 'δόμησης' κι όχι 'κάλυψης', σωστά;
  3. Έχεις δίκιο ΚΑΝΑ κι ευχαριστώ για την απάντησή σου. Απαντήθηκαν απ' την τοπική Υ.Δομ. και το helpdesk του ΤΕΕ τα ερωτήματα 3 ώς και 6 και παραμένουν μόνο τα δύο πρώτα: 1. Εμπίπτει στην περίπτωση (Α) της εγκυκλίου 18 /06-12-2012; 2. Αναθεωρείται όπως οι παλιές άδειες οικοδομής ή με έκδοση έγκρισης και άδειας δόμησης κατά τον Ν.4030; Αντικαθίσταται απαραίτητα το υπάρχον διάγραμμα κάλυψης με νέο διάγραμμα δόμησης;
  4. Καλησπέρα σας, σας παρακαλώ να με διαφωτίσετε για την εξής περίπτωση: Σε εξ αδιαιρέτου γήπεδο λίγο μικρότερο από 10 στρέμματα εκτός οικισμού με τμήμα εντός ζώνης Natura2000 έχει εκδοθεί άδεια οικοδομής (με το Π.Δ. του 1993 - ΦΕΚ795/δ/1993) για τρεις τουριστικές κατοικίες προς το τέλος του 2011 κι έχει αφεθεί και λίγο υπόλοιπο επιτρεπόμενης δόμησης (η άδεια είναι ακόμη εν ισχύ και έχει πάρει πολύ πρόσφατα εργοταξιακό αλλά όχι οριστικό-μόνιμο ρεύμα) και οι εργασίες ξεκίνησαν φέτος, πολύ μετά την 01/03/2012 (ημερομηνία έναρξης ισχύος του Ν.4030/11) κι αυτό αποδεικνύεται από την θεώρηση έναρξης εργασιών απ' την αστυνομία, ΙΚΑ, τιμολόγια κλπ. Σήμερα ο ιδιοκτήτης επιθυμεί την αδειοδότηση τριών αντίστοιχων με τα κτίρια ασκεπών κολυμβητικών δεξαμενών στον ακάλυπτο χώρο (σε τμήματα εντός κι εκτός Δ). 1 .Εμπίπτει στην περίπτωση (Α) της εγκυκλίου 18 /06-12-2012; 2. Αναθεωρείται όπως οι παλιές άδειες οικοδομής ή με έκδοση έγκρισης και άδειας δόμησης κατά τον Ν.4030; Αντικαθίσταται απαραίτητα το υπάρχον διάγραμμα κάλυψης με νέο δια΄γραμμα δόμησης; 3. Ισχύει οτι κατά το Ν.4258/14 δεν μπορεί να αδειοδοτηθεί νέος (τέταρτος) όγκος με αύξηση κάλυψης και δόμησης παρά μόνο αν γίνει προσθήκη κατ' επέκταση σε υπάρχον κτίριο; 4. Οι πισίνες δεν θα προσμετρηθούν ούτε στην κάλυψη ούτε στη δόμηση; 5. Εκτός από αρχιτεκτονικά (κατηγορίας ΙΙ, ΙΙΙ ή IV), στατικά (κατηγορία; με ή χωρίς αντισεισμικό; ), ύδρευση/αποχέτευση, ισχυρά ρεύματα, χρονικό προγραμματισμό και προμέτρηση απαιτείται άλλη μελέτη/επίβλεψη; και 6. Υπολογίζεται μόνο με συμβατικό προϋπολογισμό (και μάλιστα με ''πολλαπλή εφαρμογή'' καθ' ότι όμοιες πισίνες) ή και/με αναλυτικό; Συγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων αλλά ως νέος και άπειρος στο θέμα μου φαίνονται όλα βουνό.. Ευχαριστώ πολύ όλους!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.