Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Marina17

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Marina17's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ για την απάντηση, θα απευθυνθώ ξανά στη ΔΕΗ.
  2. Αγαπητοί καλημέρα και από εμένα. Εχω μία άδεια που λήγει τον Ιούλιο του 2013. Εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2009.Εχει εγερθεί το κτίσμα αλλά είναι ημιτελές (περιβάλλοντας χώρος,υπόγειο, πισίνα κά).Το ρεύμα είναι εργοταξιακό το οποίο και αυτό λήγει τον Ιούνιο του 2013. Οι εργασίες άρχισαν τον Οκτώβριο του 2009 (σφραγίδα αστυνομίας) Τι γίνεται με το εργοταξιακό? Πώς θα πάρω παράταση? Χρειάζεται να αναθεωρήσω την άδεια? Ισχύει η αυτόματη παράταση? Θα κάνουν έλεγχο από την πολεοδομία?
  3. Αγαπητοί, έχω μία άδεια που λήγει αρχές 2013.Εχουν σχεδόν ολοκληρωθεί το κυρίως κτίριο αλλά δεν έχουν γίνει εργασίες στο υπόγειο-περιβάλλοντας χώρος κά.,οποτε χρειάζεται να ζητήσω παράταση ισχύος? ή καλύπτομαι με το νέο νόμο και έχει παραταθεί αυτόματα η άδειά μου έως τα τέλη του 14? Αρχισα εργασίες πριν το 3ο του 2012.Τι γίνεται με το εργοταξιακό μου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.