Μετάβαση στο περιεχόμενο

el greco

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    302
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by el greco

  1. πως θα μετρισουν ετσι εφ οσων δεν διαρεονται απο φορτιο.
  2. μαυρο στο com και κοκκινο στο no.το μπλε μην το συνδεσεις.
  3. ποιο καλο απο την siemens δε νομιζω να υπαρχει.
  4. LX συνδεσε τη φαση και L1 την επιστροφη προς τον καυστηρα.
  5. μπωρεις να ανεβασεις μια φωτο του πινακα με ανηχτο το καπακι να δουμε?
  6. δες εδω πια παροχη θα χρειαζετε το κτηριο http://aepseh.gr/articles/96/Paroxes-reumatos
  7. Ειδικότητα: Ιδιώτης γραφεις. γιατι δεν λες σε εναν ηλεκτρολογο επαγγελματια να στο κανει? τι σχεση εχεις εσυ με αυτα.
  8. εισαι σιγουρος που ο κινητηρας με τα 210Α περναει μεσα απο το πεδιο πυκνωτων? σε τι περιοχη εχεις ρυθμισει τα θερμικα? η αμπεροτσιμπιδα που μετρας ειναι ενταξη? οπως τα λες τα μοτερ ειναι110ΚW οπου οτο ρελε γραμμης θα σου διξει περιπου 210Α και το θερμικο120Α κατι εχεις μπερδεψει.
  9. αρα σε αυτο που τραβαει 210 αλαξες διακοπτη ισχυος θερμικο και ρελεδες ?
  10. ανεβασε μια φωτο με το ταμπελακι του κινητηρα να δουμε.
  11. ανεβασε τον τυπο που εβαλες για να τον δουμε.
  12. γιατι δεν ψαχνεις απο ebay που εχει παρα πολλα μεταχειρισμενα σε καλες τιμες και απ οτι μαρκα θελεις. πχ. https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_nkw=insulation+testers&_sacat=181939&LH_TitleDesc=0&rt=nc&Brand=Megger&_dcat=182012
  13. ο εναλακτης του καυστηρα εχει καθαριστει ποτε? αν οχι πρεπει να γινει καθαρισμος.
  14. Για βιομηχανικους ξεχνα ο θελεις πολα ενσυμα να φτασεις εκει.και για μεση ταση χλωμο το βλεπω.γνωμη μου ειναι να αρχισεις πρωτα απο τα απλα δηλαδη στις οικιακες εγκαταστασεις φωτισμοι κυπων πισινες και αλλα.μετα απο χρονο προχωρας ποιο περα. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου και του τίτλου θέματος. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  15. αν ειναι επωνυμη μαρκα δεν υπαρχει προβλημα.προσφατα συνδεσα μια grundfoss σε κατι ενοικιαζωμενα. δεν την παραμετροποιησα απλα αλαξα την θεση απο τα dip switch και δεν ειχα προβλημα.προβλημα εχουν οι μη επωνυμες βγαζουν τακτικα σφαλματα και τρεχεις.τωρα αν βαλουμε αισθητηρα πιεσης και ενα καλο vfd για την αντλια ειναι οτι καλλητερο.
  16. τα σχεδια θελουν και σφραγιδα εσυ πως σκεφτεσε να το κανεις,μονο να το υπογραψεις?
  17. και στο αλλο φορουμ που ρωτησες δεν πηρες απαντηση οριστικη.πρεπει να πας κατω στον καυστρα και να μας πεις που παει το κοκκινο και που το ασπρο για να σου πουμε με σιγουρια.
  18. ενωεις την ταση 400v στο δευτερευων του μ/σ και γενικο ισχυος στον γενικο πινακα ετσι.κοιτα λιγο εδω. https://www.se.com/gr/el/product-category/4200-διακόπτες-ισχύος-και-φορτίου/
  19. νομιζω οτι αν τον αναφερεις στο σχεδιο γενικο πινακα και τον μεσα του κτηριου υποπινακα η υποπινακες δεν θα εχεις προβλημα.
  20. πιθανων να μην ειναι καλα θωρακισμενα τα probes και να γινεται αυτο και κοντα να το βαλεις παλι μπορει να μετραει .μου εχει τυχει και μενα αλλα μην ανχωνεσαι.
  21. γιατι τι προβλημα υπηρχε και το εκανες με αυτο τον τροπο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.