Μετάβαση στο περιεχόμενο

path84

Members
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by path84

  1. Καλησπέρα Εάν ο μισθός μου είναι ο βασικός για υπάλληλος γραφείου δλδ 490 ευρώ περίπου και δουλεύω για 9 μήνες πόσο είναι το επίδομα αδείας και πότε το παίρνω...???? Σας ευχαριστώ
  2. Γειά σας παιδιά.Με καλέσαν να κάνω ένα έλεγχο σε ένα solaredge SE10K σε στέγη που δεν εμφάνιζε κάποιο error στην οθόνη του αλλά κάποιες φορές με φούλ ήλιο και μετά από παρατήρηση του ιδιοκτήτη εκεί που δούλευε στa 7Kw έπεφτε στα 300w και έκανε ένα μικρό θόρυβο.Δεν έχω ξαναασχοληθεί με solaredge inveter,καταρχήν θα ήθελα να μου πείτε με ποιο τρόπο μπορώ να τον συνδέσω με το laptop μου,και τι μπορεί να προκαλεί αυτό τ πρόβλημα.Ευχαριστω εκ των προτέρων.
  3. Στο καραπατάκι τα πράγματα είναι δύσκολα να ξέρεις κύριε μηχανικέ της επανάστασης...

  4. Ποια είναι η διαδικασία μετατροπής σε ένα σπίτι τριφασικού ρεύματος κλίμακας 1 σε κλίμακα 2. Η οικία είναι υπόγειο και από πάνω βρίσκεται κατάστημα θέλουμε μετατροπή σε ένα τμήμα του υπογείου 50τ.μ.
  5. Είσαι μεγάλος Μηχανικός αγόρι μου...

  6. Μπορείς αν γνωρίζεις να μου στείλεις κάποιες πληροφορίες για κάποιον συγκεκριμένο Λέβητα που έχεις καλή άποψη.Το e-mail μου είναι [email protected].Σε ευχαριστώ πολύ.
  7. Θα ήθελα π.χ. αν είσαι γνώστης του αντικειμένου να μου πεις ποιον θεωρείς καλό λέβητα,τι τύπου δηλαδή και ποιας εταιρίας..???
  8. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ.ΑΝ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ. Παρατήρηση: Μη γράφετε με κεφαλαία γράμματα. Ευχαριστώ, hkamp
  9. Σφραγίδα με τα στοιχεία μου και τον αριθμό ΑΔΕΙΑΣ φαντάζομαι..???Και μετά είμαι έτοιμος η θα χρειαστώ και κάτι άλλο.
  10. ΘΑ ΜΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ Φ/Β ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΙΒΛΙΑ...??? Τα κεφαλαία απαγορεύονται στο φόρουμ. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. AlexisPap
  11. Σαν Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ ποια είναι η κατώτατη σύμβαση που μπορω να υπογράψω αυτή την στιγμή...???
  12. Σαν Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ ποια είναι η κατώτατη σύμβαση που μπορω να υπογράψω αυτή την στιγμή...???
  13. Συμπλήρωμα στο παραπάνο εαν δεν έχει ανοιχτά βιβλία..πρέπει να ανοιξει..???
  14. Εαν γίνει πρόσληψη μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ σε μια εταιρία Φ/Β σαν Ηλεκτρολόγος Μηχανικός,σαν μισθωτός ποιος είναι ο τρόπος έτσι ώστε να μπορεί να υπογράφει σαν μηχανικός έργα..???
  15. Σαν ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ σε εταιρία Φ/Β σαν μισθωτός ποιος είναι ο τρόπος που μπορώ να υπογράψω σε ένα έργο..??Αν υπάρχει τρόπος..???

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.