Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannis53

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

467 profile views

giannis53's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ πολύ.. Θα το ψάξω κι αν βγάλω άκρη θα ενημερώσω κι εδώ.
  2. Μήπως θυμάσαι τα ποσά που περίπου δίνουν? Αν πάντως υπολογίζεται όπως διάβασα δηλ. τους συνολικούς μικτούς μισθούς του προσωπικού x 0.24% και από αυτό το σύνολο παίρνεις μόνο το 70% είναι πάρα πολύ λίγα χρήματα. Για μια εταιρεία π.χ. με 45 άτομα προσωπικό και 1200€ μικτές αποδοχές έκαστος βγαίνει η επιδότηση για την εταιρεία γυρω στα 90€ αν δεν κάνω λάθος.
  3. Καλημέρα και πάλι.. Τελικά δεν έχει κάνει κανείς κάποιο πρόγραμμα ΛΑΕΚ ?
  4. Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνομαι αυτές τις μέρες να βγάλω άκρη σχετικά με το Λ.Α.Ε.Κ. Γενικά τα χρήματα που δίνει στην εταιρεία πρέπει να είναι ελάχιστα αν τα υπολογίζω σωστά. Δηλ. για μια επιχείρηση με μεικτές αποδοχές περίπου στα 54000€ το επίδομα πρέπει να βγαίνει γύρω στα 90€. Μήπως έχει τύχει να ασχοληθεί κάποιος με αυτό ώστε να μας δώσει κάποια πληροφορία? Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Αν υπάρχει και καμία λίστα με τους εκπαιδευτικούς φορείς που δουλεύουν με ΛΑΕΚ θα ήταν πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ.
  5. Παιδιά καλημέρα. Ξαναπήγα και τους ρώτησα. Λοιπόν , έχουμε και λέμε : α) Χρειάζεσαι μια αίτηση προς αυτούς την οποία αν την ζητήσεις στην δίνουν, β) χρειάζεται μια βεβαίωση από τον εργοδότη για τα 3+1 χρόνια προϋπηρεσίας την οποία δεν έχουν υπόδειγμα και την φτιάχνεις εσύ ή ο εργοδότης σου με τα αντίστοιχα λογότυπα της εταιρείας σε ένα word, γ) χρειάζεται επίβλεψη από Διπλωματούχο Μηχανικό Ηλεκτρολόγο με Α.Μ. άλλα μόνο για τον έναν χρόνο όπου εργαζόμουν σε υψηλά ρεύματα άνω των 1000V. Για τα 3 χρόνια βεβαιώνει απλά ο εργοδότης, δ) Υπογραφή βεβαίωσης από Διπλωματούχο και εκπρόσωπο της εταιρείας ε) Σφραγίδα από επιθεώρηση εργασίας και Τεχνικό Επιμελητήριο στ) δύο φωτο έγχρωμες πρόσφατες ζ) την άδεια άσκησης επαγγέλματος ΄Β τάξης.
  6. Κάτι βρήκα αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό..http://https://www.pattikis.gr/citizen/frmCitizenPopup.zul?sid=4224cc74-df65-461c-97d0-55ce77235f5e
  7. Καλησπέρα, έχω ήδη στα χέρια μου εδω και 5 χρόνια την άδεια άσκησης τάξης ΄Β και ήρθε η ώρα να αποκτήσω και την τάξη ΄Α. Ρώτησα στην αρμόδια υπηρεσία (περιφέρεια) άλλα σε ένα σημείο δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν. Τους ζήτησα ένα υπόδειγμα της βεβαίωσης (που χρειάζεται από τον εργοδότη και από τον επιβλέπων μηχανικό πολυτεχνείου) αλλά δεν είχαν να μου δείξουν κάτι. Μήπως έχετε ιδέα ή έχει ασχοληθεί κάποιος με το συγκεκριμένο θέμα ώστε να βρούμε ένα υπόδειγμα? Ευχαριστώ πολύ..!
  8. Δεν έχει ασχοληθεί κανείς με κάτι αντίστοιχο? Το είχα σαν μάθημα στο Τ.Ε.Ι. αλλά ήταν προαιρετικό και δεν του είχα δώσει πολύ σημασία.
  9. Καλημέρα. Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν το διατύπωσα εγώ σωστά. Μιλάω για κάτι πιο ΄΄επίσημο΄΄ από μια απλή διαβεβαίωση από τον κύριο του έργου. Και εκτός από αυτό νομίζω για αυτήν την βεβαίωση από τον κύριο του έργου χρειάζεται να έχω μπλοκάκι που εγώ δεν έχω. Αλλά τελοσπάντων ,ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το project manager ΙPMA είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που ζητάω αλλά σε πιο επίσημη μορφή. Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ακριβώς περί τίνος πρόκειται, θα ήμουν ευγνώμων.
  10. Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με κάποιο μεταπτυχιακό εντός η εκτός Ελλάδας στον τομέα των PLC? Είμαι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος Μηχανικός και νομίζω πως αυτός ο τομέας είναι αρκετά ενδιαφέρων. Ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα, νομίζω ότι απευθύνομαι στο σωστό θέμα μετά από πολύ ψάξιμο στο site. Είμαι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το ΤΕΙ Καβάλας το έτος 2010. Μπήκα αμέσως στον χώρο εργοταξίου, αρχικά σε έργα συντήρησης δικτύου ΔΕΔΔΗΕ μέχρι και πριν 2 χρόνια όπου εργαζόμουν ως δηλωμένος εντεταλμένος μηχανικός από την εταιρεία μου προς την ΄΄επιχείρηση ΔΕΔΔΗΕ΄΄ σε έργο διασύνδεσης (Κ/Δ - ΚΥΤ) υψηλής τάσης υπογείων καλωδίων 150ΚV στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν υπάρχει κάποια πιστοποίηση εμπειρίας για αυτά τα δύο χρόνια που εργάστηκα ως Μηχανικός σε ένα τέτοιο έργο. Αν γνωρίζεται κάτι περί αυτού και μπορείτε να βοηθήσετε θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Υ.Γ. Αν χρειάζεστε κι άλλα στοιχεία σχετικά με την εργασιακή εμπειρία μου μπορείτε να ρωτήσετε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.