Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ntsik13

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ntsik13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Όταν λες να εξετάσουν τι ακριβώς εννοείς; Κάτι σαν αξιολόγηση ή απλά να το βρούνε και να ελέγξουν πρόγραμμα σπουδών κλπ; Έχεις μήπως ιδέα αν μπορώ εγώ να κάνω κάτι για να το επισπεύσω όλο αυτό; Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι και καλή δύναμη και σ' εσένα!
  2. Καλημέρα, θα μπορούσα να κάνω μια ερώτηση γιατί παιδεύομαι πολύ τον τελευταίο καιρό;Έχω τελειώσει Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Πάτρας και επίσης μόλις τελείωσα ένα Master στην Αγγλία. Είχα μια συνέντευξη για μια δουλειά στο Λονδίνο που αφορά ένα Graduate Mechanical Engineer Programme. Στη συνέντευξη μου είπαν ότι φυσικά θέλουν εφόσον με προσλάβουν να μπορώ να πάω για το Chartership μετά από την απαιτούμενη προυπηρεσία προφανώς. Για να γίνει αυτό όμως μου είπαν να επιβεβαιώσω πρώτα ότι το πτυχίο μου (Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Πάτρας) είναι accredited από το IMechE. Επικοινώνησα λοιπόν με αυτούς για να το επιβεβαιώσω και από τότε ταλαιπωρούμαι για πάρα πολύ καιρό καθώς δεν υπάρχει λέει το πτυχίο μου στις λίστες τους και απευθύνθηκαν στο FEANI για να τους ενημερώσουν από εκεί αφού επικοινωνήσουν με Ελλάδα πρώτα. Το θέμα είναι ότι αυτή η διαδικασία έχει πάρει πάρα πολύ καιρό κι εγώ κάθομαι σ' αναμμένα κάρβουνα γιατί δε θέλω να χάσω τη δουλειά από μια χαζομάρα. Ξέρει κάποιος να μου πει κάτι παραπάνω ή να με παραπέμψει σε κάποιο έγγραφο ή κάτι άλλο που θα μπορούσα να τους στείλω για να το επισπεύσω; Εϊναι δυνατόν το πτυχίο μου να μην είναι accredited από το IMechE; Θα με βοηθούσε απίστευτα η οποιαδήποτε πληροφορία και ευχαριστώ εκ των προτέρων πάρα πολύ θερμά όποιον ξέρει κάτι. Να είστε καλά και καλή δύναμη σε όλους!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.