Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

R-G

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

680 profile views

R-G's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για να λες φίλε μου "ψάξου αλλιώς" βγάζω συμπέρασμα ότι μάλλον για σένα δεν αξίζει τον κόπο να μπω σε αυτή την διαδικασία. Έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό για την περιπτωσή μου;
  2. Ναι φίλε μου γνωρίζω τις διαφορές. Όταν όμως μιλάμε για μια κατανάλωση που φτάνει ακόμα και τις 15.000 kwh το δίμηνο σίγουρα δεν είναι αμελητέο το ποσό.
  3. Γεια χαρά παιδιά. Με τα προβλήματα τα οικονομικά που έχουμε όλο και περισσότερο τελευταία, όλοι την ψάχνουμε λίγο ή πολύ για να μειώσουμε όσο γίνεται τα έξοδα. Μια μεγάλη πληγή για πολλούς απο εμάς τους Έλληνες είναι ο λογαριασμός της ΔΕΗ ειδικά σε πολυμελής οικογένειες όπως εγώ που οι κιλοβατώρες αρχίζουν και γράφουν αρκετα ψυλά νουμερα. Κάνω τις έρευνές μου όσο αφορά για ενα κύκλωμα αυτόνομο (μικρό) σε φωτοβολταϊκα που έχω σκοπό να φτιάξω σε κάνα χρόνο το πολύ όταν και θα έχει τελειώσει κατασκευαστικά η ταράτσα μου. Μέχρι τότε όμως σκεφτόμουν να ετοιμάσω απο τώρα την συστοιχία των μπαταριών με τον ινβέρτερ που θα χρειαστώ στο μέλλον και να κάνω αποθήκευση του νυχτερινού ηλ. ρεύματος και την χρησιμοποίηση του στο σύνολο της ημέρας. Κάπου παλιότερα εδω μέσα πρέπει να είχα ξαναδιαβάσει μια τέτοια πρόταση από εναν φίλο (από εκεί πήρα αρχικά την ιδέα) καθώς διαβάζω καιρό το φόρουμ, αλλά δεν κατάφερα να εντοπίσω το θέμα πάλι. Θα ήθελα να μου πείτε αν όντως αξίζει τον κόπο αυτή η απόπειρα και γενικότερα απ' τις γνώσεις σας και την εμπειρία σας προτάσεις και συμβουλές επάνω στο θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια συμβολή σας. Υγ. Έβαλα το θέμα εδώ καθώς έχει να κάνει με κάποιο τρόπο και με φωτοβολταϊκά. Αν δεν είναι στην σωστή ενότητα παρακαλώ κάποιον απ' τους διαχειριστές να το μεταφέρουν εκεί που πρέπει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.