Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Nikos_cv

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Nikos_cv

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι!! Ως νέος και άπειρος μηχανικός θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τις πρόσφατες τροπολογίες για τα δάση. Πρόκειται για δασική έκταση η οποία έχει χαρακτηρισθεί ως "καλλιεργήσιμη" και έχει καταπατηθεί. Ενα μικρό τμήμα κτίσματος που είχε κατασκευαστεί πάνω σε αυτό εχει νομιμοποιηθεί πλέον. Πριν χρόνια είχε επιβληθεί πρόστιμο για την καταπάτηση του δασικου τμήματος. Επίσης απο την τοπική κοινότητα είχε αναγγελθεί διαδικασία εξαγοράς τέτοιων εκτάσεων, οι οποίες "πάγωσαν". Γνωρίζεται μήπως με τις καινούρις τροπολογίες υπάρχει καποια ρύθμιση εξαγοράς της έκτασης ή/και μείωσης των προστίμων? Ευχαριστώ για το χρόνο και τη βοήθεια σας! Συγνώμη για τυχόν ασάφειες.
  2. Καλήσπέρα! Το σποτάκι "παίζεται" και στο ραδιόφωνο. Συγκεκριμένα σε μεγάλο αθλητικό σταθμό. Ίσως να ακούγεται και σε άλλους.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα να ρωτησω για μια τακτοποιήση σε καποιον που έχει πιστιποιητικό απο το μητρώο των ομογενων. το πρόστιμο για την τακτοποίση εάν δεν ήταν ομογενής θα ήτν περίπου 650Ε. Τώρα όμως η μείωση είναι στο 80% του προστίμου ή θα πρέπει να πληρώσει απλά το (ελάχιστο) παράβολο των 500Ε? Ευχαριστώ πολυ!!
  4. Την δήλωση την έχει αναλάβει άλλος μηχανικός κι απλά μου ανέθεσε τη μελέτη εαν γνωρίζω. Δεν ξέρω αν χρειάζεται ΚΑΝΕΠΕ ή ΕΑΚ. Τις προυποθέσεις που θέτεις nik σχετικά με το ποσοστό ιδιοκτησιας δεν το γνωρίζω. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια σας. Θα μάθω περισσότερες λεπτομέριες. Απο ότι αντιλαμβάνομαι πάντως δεν έιναι και τόσο απλά αυτά τα ζητήματα. Επίσης ποσο περίπου κοστολογείται η εργασία αυτή?
  5. Καλήσπερα σας! Είμαι νέος πολιτικός μηχανικός χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και θα ήθελα παρακάλω κάποιες χρήσιμες συμβουλές - οδηγίες. Κλήθηκα να μελετήσω τη στατική επάρκεια ενος παταριού 45μ^2 σε κατάστημα που δηλώθηκε στο 4014 και θα λειτουργεί ως χώρος εκπαιδευτηρίου. Η μελέτη θα πρέπει να παραδοθεί σαν κανονική μελέτη, ή η διαδικασία απλουστέυεται λόγω οτι είναι για δήλωση αυθαιρέτου? Ίσως να έχει αναρτηθεί και άλλο παρόμοιο θέμα απο συναδέλφους, ζητώ συγνώμη. Ελπιζω να με κατευθύνεται με τις συμβουλες σας. Υ.Γ Ίσως να χριεάζομαι αρκετές οδηγίες ( απο το Α εώς στο Ω). Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!! Οποιδήποτε σχόλιο δεκτό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.