Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

aks

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by aks

  1. Δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου πει ταξη μεγεθους.
  2. Συναδελφοι εχει αντιμετωπισει καποιος την δομηση τουριστικης επιπλωμενης κατοικιας εντος ζωνης στασιμου οικισμου 800μ [Φεκ.588Δ 1982].Εγω αντιμετοπιζω αρνηση απο την πολεοδομια Καλαματας,ερμηνευοντας χωρις να αναγραφεται σαφως στο παραπανω Φεκ. οτι επιτρεπεται μονο κατοικια. Υπαρχει καποιος συναδελφος που να εχει θετικη αντιμετοπιση απο καποια πολεοδομια. Ευχαριστω μου ειναι απαραιτητη η συνδρομη σας.
  3. O ΕΟΤ θελει απο την πολεοδομια τους ορους δομησης και μια βεβαιωση [ναι-οχι] οπου στο δ] θα γραψουν οτι η ζωνη των 800μ. ειναι περιοχη που ισχυει ειδικο διαταγμα. Και οτι η ζωνη ειναι μονο για κατοικια και οχι για τουριστικη επιπλωμενη κατοικια [ετσι ερμηνευουν το φεκ.588Δ].
  4. Το κόστος εκδοσης της άδειας θέλω. Παρακαλω καποιος που γνωριζει? Κανενας δεν γνωριζει ?
  5. Αγαπητοί συνάδελφοι θα ήθελα την συνδρομή σας στην ''πόρτα'' που έφαγα απο την πολεοδομία Καλαμάτας στο εξής θέμα. Μετατροπή κατοικιών που κατασκευάστηκαν εντος ζώνης 800μ στάσιμου οικισμού [φεκ.588Δ 1982] ,σε τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες .[οι οποίες έχουν όπως όλοι γνωρίζουμε έχουν όρους δόμησης κατοικίας και δεν χρειάζεται αλλαγή χρήσης]. Υποστηρίζουν ότι η ζώνη είναι μόνο γιά κατοικία [πράγμα που ΔΕΝ αναφέρεται πουθενά στο φεκ.] Γνωρίζω όμως ότι άλλες πολεοδομίες το 'βλέπουν' διαφορετικά. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει σχετική περίπτωση να με ενημερώσει. Ευχαριστώ.
  6. Δίκιο έχεις για τα 25εκ. Θα μου ήταν όμως πολύ χρήσιμη η απάντηση[στο περίπου] για το κόστος. Συμπληρωστε την ειδικοτητα σας στο προφιλ σας.
  7. Παρακαλώ τους συναδέλφους εάν μπορούν να με πληροφορήσουν στο περίπου για το κόστος αδείας ασκεπούς πισίνας 25τμ. [κατασκευή με σκίμερ ,πλακάκια,τοιχία 20εκ.] Ευχαριστώ.
  8. Αγαπητοί φίλοι ευχαριστώ γιά την φιλοξενεία [είναι η πρώτη φορά που γράφω]. Το θέμα μου είναι η αλλαγή χρήσης οικοδομής που κατασκευάστηκε εντός ζώνης στάσιμου οικισμού [ΠΔ 6-12-82 ,ΦΕΚ 588Δ ] ,από κατοικία σε τουριστίκη επιπλωμένη κατοικία. Η οικοδομή πληρεί τις προδιαγραφές του ΕΟΤ ,εντός ζώνης όμως επιτρέπεται η οικοδόμηση μόνο κατοικίας και όχι άλλες χρήσεις. Η τουριστική επιπλωμένη κατοικία δεν είναι κατοικία? ? Υπάρχει τρόπος ? ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.