Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ergenis

Members
  • Περιεχόμενα

    30
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Ελλάδα

ergenis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Varemara νομίζω οτι έληξε το θέμα με την απαντηση σου. Σ´ευχαριστουμε παρά πολυ
  2. kmpolo συμφωνώ μαζί σου αλλά υπάρχει κάτι ή κάποια νομοθεσία που να προκύπτει ότι το μέγιστο ύψος είναι 2,5 μέτρα;
  3. Αγαπητοί συνάδελφοι. Έχετε πληροφορίες σχετικά με το πόσο ειναι το επιτρεπόμενο υψος που μπορούμε να φτάσουμε σε δώμα για εγκατάσταση εώς 10kw; Δεν ξέρει κανένας που μπορεί να απαντήσει υπεύθυνα. Άλλος λέει για 1,20 άλλος για 2,30 άλλος για 2,50. Ρωτάω γιατί σε ένα μικρό δώμα για να μπορέσεις να χωρεσεις το μεγιστο κανείς μια ενιαία κατασκευη και προσπαθείς να φτάσεις το μεγιστο υψος απο πίσω για να πιάσεις όσο το δυνατό μεγαλύτερη κλίση γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δύσκολα φτάνεις τις 20• . Οποιαδήποτε μαρτυρία, εμπειρία, γνώση ειναι καλοδεχούμενη μιας και στη περιοχη μου δεν έχει αποσαφηνιστεί.
  4. "Κόκκινη κάρτα από [email protected] στον ergenis για παραβίαση κώδικα επαγγελματικής δεοντολογίας". Χαχαχα, πολύ καλό. Δεν θύμάμαι να σου έβαλα το όπλο στο κρόταφο και να απαίτησα να μου δώσεις μελέτη. Και αναφέρω κάποιες λέξεις και προτάσεις που χρησιμοποίησες:< Όταν θα μάθεις να είσαι κύριος και να σέβεσαι>,< Εδώ είσαι θρασύτατος,αγενέστατος>, <ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?????????>. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου μιλάει με αυτό το τρόπο και μάλιστα σε κάποιον άγνωστο. Πραγματικά σου εύχομαι να μην βρεθείς στην ανάγκη να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου συναδέλφου και να είναι κάποιος απ'έξω που να μίλαει εκ του ασφαλούς και να σε χλευάζει χωρίς να του έχεις δώσει το δικαίωμα. Πίστεψε με θα βρεθείς σε πραγματικά δύσκολη θέση.
  5. Χρειάζεται Ε.Π.Ο. για αδειοδότηση ιδιωτικής γεώτρησης άρδευσης ή απλά μια Μ.Π.Ε;
  6. Καλημέρα Κύριοι. Θα ήθελα να κάνω μία γεώτρηση στο χωράφι μου. Γνωρίζει κάποιος ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να πάρω άδεια για να ξεκινήσω τη γεώτρηση. Σε ποιές υπηρεσίες πρέπει να πάω και τι μελέτες χρειάζονται. Ευχαριστώ.
  7. καλημέρα συνάφελφοι. Ξέρει κάποιος ποιός είναι ο τύπος που υπολογίζει την προεκτιμόμενη αμοιβή για μία γεώτρηση αρδευσής; Κυρίες και Κύριοι συνάφδελφοι. Ζητάω τη βοήθεια σας γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα χρόνου. Μήπως υπάρχει κάποια πρότυπη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για γεώτρηση άρδευσης; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  8. Γνωριζει κάποιος συνάφελφος ποιός είναι ο τύπος που υπολογίζει την αμοιβή για τη περιβαλλοντική μελέτη μιας αρδευτικής γεώτρησης; Που κατατάσεται αυτή η μελέτη; Μήπως άρθρο ΠΕΡ 5 Λιμενικά και υδραυλικά έργα;
  9. Τι διαφορά έχει η ΜΠΕ με τη ΣΜΠΕ
  10. Όταν κατέθεσα πινάκιο αμοιβής το κατέταξα σαν ειδική περιβαλλοντική μελέτη γιάτι δεν μπορούσα να το κατατάξω κάπου αλλού για να βγάλω κάποιο αποτέλεσμα σύμφωνα με τους συντελεστές που δίνει. Στις εργασίες πολεοδομίας δεν μπορείς να βγάλεις αποτέλεσμα αμοιβής για τέτοια μελέτη. Το μοναδικο στοιχείο που έχεις είναι τα στρέμματα που θα ενταχθούν στο ΣΧΟΟΑΠ τα βάζεις στο τύπο για ειδικές περιβαλλοντικές μελέτες και να σου το αποτέλεσμα.
  11. Δεν ξέρω Ζαχοθσ τι να σου πω. Πάντως εσύ λες ότι κατατάσεται σε εργασιές πολεοδομίας;
  12. Η ανάθεση έγινε απευθείας διότι το ποσό ήταν κάτω από 6.000 ευρώ και επειδή υπήρχε πρόβλημα χρόνου.Νομικά το δικαιούνται. Δημόσιο... τι να πεις;
  13. Γνωρίζεται σε ποιά κατηγορια μελετών ανήκει η ΜΠΕ για ΣΧΟΟΑΠ (τουριστικές εγκαταστάσεις-εργασίες πολεοδομίας ή στις ειδικές περιβαλλοντικές μελέτες). Υπάρχει κάποια απόφαση που να λέει για ΣΧΟΟΑΠ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.