Μετάβαση στο περιεχόμενο

mhxop

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mhxop

  1. Παιδια Καλησπερα Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια στην παρακατω ασκηση Αεροσκαφος με 5000m υψομετρο πτησης κανει ληψη αεροφωτογραφιων σε σε οριζοντια/επιπεδη περιοχη με υψομετρο 1000m Το αεροσκαφος εμφανιζει ανοδικη κλιση 2 μοιρες η εστιακη αποσταση της καμερας εινια f=100m Ζητειται να προσδιοριστει η κλιμακα ληψης της φωτοφραφιας α) με εστιαση το ισοκεντρικο σημειο β)ως προς το σημειο Α που απεχει 10cm απο το πρωτευον σημειο γ)ως προς το σημειο Β που απεχει 10cm απο το πρωτευον σημειο Ισοκεντρικο και το πρωτευον σημειο ταυτιζονται.
  2. Καλησπερα Θα ημουν ευγνώμων οποιος εχει σημειωσεις η παλια θεματα εργασιων για την δχτ 51 να μου στειλει στο mail [email protected] Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. παιδια καλησπερα αν υπαρχει συναδελφος που το χει παρακολουθησει να μας δωσει πληροφοριες .......ευχαριστω
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΓΕΙ 2 Ος ΕΠΙΛΑΧΟΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ............. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.