Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kostaoua

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

kostaoua's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι με ενδιαφέρει . . . μπορείς να το ανεβάσεις πάλι γιατι εφτασε στο download limit και δεν το πρόλαβα . . .
  2. Ενδιαφέρομαι για δημόσια έργα . . . περισσότερο συγκλίνω στα λιμενικά έργα . . . έχω βρει κάποιες πληροφορίες σχετικά με ποιες μεθόδους γίνεται ο Μ Κ Ε . . . αλλά είναι ποιο γενικές . . .
  3. Γεια σας ... κάνω την πτυχιακή μου πάνω στον Μη Κατστρεπτικό Έλεγχο των κατασκευών ...ξέρει κανείς κάποια καλή πηγή πληροφοριών... Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και όχι γενικοί, περιγράφοντας έτσι στο μέγιστο, το περιεχόμενο της ερώτησης που επακολουθεί. Περιγραφές όπως "μια ερώτηση", "μια απορία","γρήγορη απάντηση", καλό είναι να αποφεύγονται. Ευχαριστώ. acnt
  4. Ναι φοιτητής . . . στο τελευταίο έτος και προσπαθώ να βγάλω άκρη . . .άστα . . . Εμείς έχουμε το βιβλίο του Γεωργόπουλου . . .ευχαριστώ για το site . . .
  5. Ευχαριστω Χαρη . . . Κατεβαζω το προγραμμα τωρα . . . Το βιβλιο αυτο δεν το εχω . . . Συγκεκριμενα ψαχνω να βρω καποιο παραδειγμα με δοκιμες και συμπερασματα . . . Για κατανοηση του προβληματος. . . Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, acnt
  6. καλησπέρα. . . ξέρετε που μπορώ να βρω τρόπο επίλυσης της Mrd με τάσεις - παραμορφώσεις . . . όταν υπάρχει και αξονική δύναμη . . .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.