Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

TINGO

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.059 profile views

TINGO's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφε να ζητήσεις ένα κτηματογραφικό διάγραμμα για χρήση γεωμετρικής διόρθωσης. Σ`αυτό αναγράφονται όλες οι κορυφές με τις σεντεταγμένες του πελάτη σου και όλων των όμορων σε μια λίστα. Δεν ζητάς για το καθένα χωριστά.
  2. Πελάτης μου πληρώνει αρχές του Ιουλίου το παράβολο υπαγωγής και περνάμε στην προσωρινή υπαγωγή.Έχει επιλέξει εφάπαξ πληρωμή του προστίμου για να έχει μείωση του 20%. Δεν πληρώνει εντός ενός μήνα το υπολοιπόμενο ποσό του προστίμου. Τώρα μπορεί να το πληρώσει εφάπαξ? Έχει χάσει το δικαίωμα υπαγωγής? Επιλέγω με δόσεις και συνεχίζει κανονικά?
  3. επισης δεν υπαρχει σε κανενα οικοδομικη αδεια ουτε συμβολαια. πως τα δηλωνουμε?
  4. τι γινεται στην περιπτωση ιδιοκτητης που εχει τρεις ισογειες κατοικιες εντος ενος οικοπεδου ξεχωριστες κατασκευες με κατα σειρά παλαιοτητας με το αρχικο κατασκευασθεν 85τμ, δευτερο 78τμ και τριτο 135τμ του ιδιου ιδιοκτητη? ποιο ή μεχρι ποσο τμ θα λάβουμε κύρια κατοικία?
  5. Μπορεις να καταθέσεις και χωρίς συμβολαια για το αν ειναι δασικο ή οχι. Με την αιτιολογια οτι το εχεις με χρησικτησια και δεν θες εκ υστερων μεταβολες λογω δασικου. Ομως το προβλημα δεν είναι στο δασικο. Ειναι κοινοχρηστό και σημαίνει καταπάτηση. Οποιος το θέλει ας βάλει την δικιά του τζιφρα (υπογραφή).
  6. GRTOPO ευχαριστω για την γρηγορη σου απαντηση. Θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι απο βόρεια ελλάδα και ειναι δυσκολο να παω στο Δ12 του ΥΠΕΧΩΔΕ στη Καλλιθέα υπάρχει καποιος τρόπος μεσω διαδικτύου να δούμε σχετικα με απαλλοτριωσεις του νομού που μας αφορά? Υπάρχει καποια αρμοδια υπηρεσία στους νομούς τοπικά? εστω και για καταθεση αίτησης.
  7. για τις απαλλοτριωσεις ποια υπηρεσια εχει δεδομενα για να λαβουμε σχετικα διαγραμματα και πινακες?
  8. Εχω κανει αιτηση σε μια ακριβως τετοια περιπτωση με τα αναφερομενα δικαιολογητικα στη πολεοδομια ξανθης και δεν το δεχτηκαν.Θελουν με διαγραμμα καλυψης τομες και κανονικο φακελο για προ 55
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.