Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikol_pap!

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

nikol_pap!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για τα έργα που έχουν προστεθεί σύμφωνα με την τροποποίηση του 1958//2012 (φεκ Β 2471/2016), που υπάρχουν οι αντίστοιχες ΠΠΔ???
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Στο Β' ΠΕΑ σε περίπτωση συμψηφισμού προστίμου στον ν.4178, ξαναπροτείνεται σενάριο βελτίωσης? Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν έχει κοπεί τιμολόγιο με τα ίδια ποσά της ενεργειακής βελτίωσης που πρότεινε το σενάριο του Α' ΠΕΑ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  3. Γεια σας, Θα ήθελα να κάνω τις εξής ερωτήσεις μιας και δεν είμαι μηχανολόγος και δυσκολεύομαι σε κάποια ζητήματα κατά την ενεργειακή επιθεώρηση. 1. Πως καταλαβαίνει ότι ένας λέβητας διαθέτει υδραυλική αντιστάθμιση κατά την επιθεώρηση? 2. Πως καταλαβαίνεις ότι ένα κλιματιστικό είναι inverter εάν δεν μπορείς να βρεις στοιχεία του από internet και δεν βλέπεις ταμπελάκι? 3. Πως καταλαβαίνεις ότι ένας λέβητας είναι συνδεδεμένος με ηλιακό συλλέκτη? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρη, παρότι έχει αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις. Στην περίπτωση αμόνωτου κτιρίου, με σενάριο μόνωσης ενός μεμονωμένου τοίχου, δεν τσεκάρουμε το κουτάκι και απλά προσθέτουμε στο U+0.1 μόνο στον συγκεκριμένο τοίχο, κατά τον Πιν. 3.6, Τοτεε 1? Ευχαριστώ πολύ!!!
  5. Συνάδελφοι, τελικά τι συμπεραίνουμε με τις ερωτήσεις που κυκλοφορούν? Έχω μπερδευτεί τελείως! - Κατά την καλοκαιρινή ισημερία που είναι πιο χαμηλά το ηλιακό ύψος? στη νότια όψη, στη δυτική και την ανατολική, στη βόρεια - Στο βόρειο ημισφαίριο τη χειμερινή περίοδο, το μικρότερο ηλιακό ύψος είναι; βορινά, βορειοανατολικά, βορειοδυτικά Ευχαριστώ πολύ!
  6. Γεια σας!θα ηθελα να επαναφέρω το θέμα και να ξαναρωτησω τι άδεια απαιτείται για ασφαλτόστρωση και περίφραξη,οπως ανέφερε ο συνάδελφος Charlie. Γνωρίζετε τι ισχύει σε περίπτωση που πρόκειται για αυθαίρετο τακτοποιημένο με τον ν. 4178;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.