Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

μηχανικάρα :-D

Members
  • Περιεχόμενα

    98
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by μηχανικάρα :-D

  1. Υπάρχει κάποια νεότερη πληροφορία για το θέμα; Υπάρχει κάποια υπηρεσία να ρωτήσουμε; Πως παίρνεις σήμα glamping; Έχει ξεκινήσει η διαδικασία πιστοποίησης ή όποιος θέλει βάζει σήμα; Υ.Γ. : Λέγεται glamping (από το glamorous και το camping). Ας το διορθώσουν οι διαχειριστές για ευκολότερη αναζήτηση.
  2. Καλημέρα, μπορεί κάποιος έμπειρος συνάδελφος να σχολιάσει το παραπάνω άρθρο; Αν συμφωνεί με αυτά που γράφονται; Κυρίως με απασχολεί η πρώτη περίπτωση, για κατάτμηση αγροτεμαχίων εκτός..., γιατί εγώ αλλιώς τα ξέρω. Ευχαριστώ!
  3. Αυτό που αναφέρουν συνέχεια της κόκκινη γραμμή του 2011 μου φαίνεται σαν να πρόκειται να γίνει κάποια στιγμή κι αυτό. Να καταργηθεί δηλαδή. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Πάντως υφίστανται πιέσεις για να το αναφέρουν συνέχεια.
  4. Μπορώ να κάνω αλλαγή διατάσεων ανοίγματος (νομίμως υφιστάμενου ως προ του 1955) σε επαφή με το όριο του οικοπέδου; Να μεγαλώσω ένα παράθυρο. Για την ακρίβεια δεν είναι σε επαφή αλλά έχει απόσταση 0,10 μ. από το όριο. Τα "σταλάγματα" που λένε στα χωριά. Σε παραδοσιακό οικισμό είναι η περίπτωσή μου.
  5. Καλησπέρα, σε κτίριο με χωνευτά κουφώματα μπορώ να θεωρήσω για την έκδοση ΠΕΑ ότι εφαρμόστηκε πλημμελώς ο Κ.Θ.Κ.; Με ενδιαφέρει για έκδοση Α' ΠΕΑ για εξοικονομώ Αυτονομώ. Εννοείται ότι θα αντικατασταθούν τα κουφώματα και θα μονωθεί ο τοίχος, απλώς με ενδιαφέρει να εκδώσω το Α' ΠΕΑ. Έβαζαν μόνωση στο σημείο που ανοίγει η πόρτα;
  6. Καλησπέρα, πως υπολογίζω την απαιτούμενη ισχύ ψύξης για να δω αν επαρκεί ο κλιματισμός που έχει ο χώρος μου ή αν πρέπει να προσθέσω θεωρητικό σύστημα;
  7. Σε οικισμό κάτω των 2.000 κατοίκων με ρυμοτομικό σχέδιο, στο ΦΕΚ του ρυμοτομικού (1992) γράφει ότι ισχύει το σύστημα των πτερύγων. Επίσης γράφει ότι κατά τα λοιπά ισχύει το Π.Δ. 20.8.85 (για οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων). Το ερώτημά μου είναι τι ισχύει για αποστάσεις από τα πλάγια όρια. Το Δ (άρθρο 14 του ΝΟΚ) ή το 2,50 μ. ή σε επαφή με τα όρια (για οικσμούς κάτω των 2.000 κατοίκων). Ο ΝΟΚ λέει ότι για οικισμούς με ρυμοτομικό ισχύει το άρθρο 14. Αλλά με προβληματίζει μήπως αυτά που γράφει το ΦΕΚ της οριοθέτησης παραπέμπουν στο 2,50 ή σε επαφή και υπερισχύουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Όχι δεν φορτώνει. Νόμιζα ότι φταίει η οθόνη. Υπάρχει άλλη λύση για να κατεβάσουμε σε καλή ανάλυση ορθοφωτογραφίες από το Κτηματολόγιο;
  9. Καλησπέρα. Δεν κατάλαβα το παραπάνω post. Ανέβηκε κάπου η εφαρμογή για 1280*1024; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.