Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

IRIDA

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

IRIDA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μια χαρα..νομιζω.. ..θελω να δωσω εξετασεις για υποτροφια απο το ικυ για μεταπτυχιακο αλλα δινουν μονο υλη χωρις βιβλιογραφια..τα παραπανω δεν ειναι στο αντικειμενο μου αφου εχω τελειωσει μηχανολογος κι ελεγα μηπως καποιος αρχιτεκτονας γνωριζει καποια βιβλια αλλα...(
  2. καλησπερα .. μηπως καποιος γνωριζει ποια βιβλια θα χρειαστουν για την παρακατω υλη?? ειμαι μηχανολογος και δεν εχω ιδεα ποια βιβλια να αγορασω .. φανταζομαι ενας αρχιτεκτονας θα γνωριζει..θα με βοηθουσε παρα πολυ αν καποιος γνωριζει ..ευχαριστω πολυ Η υλη ειναι : 1. Ιστορία Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης: Η ιστορία της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι τη σύγχρονη εποχή με αναφορά στους σταθμούς αυτής της πορείας. Η ιστορία της ανώνυμης λαϊκής αρχιτεκτονικής της Ελλάδας με σκοπό τη μελέτη και ανάπτυξη των παραγόντων που οδήγησαν στη διαμόρφωσή της (μορφή, κατασκευή, υλικά και τεχνολογία). 2. Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων: Η έννοια του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων. Στοιχεία αρχιτεκτονικής οργάνωσης ενός εσωτερικού χώρου κατοικίας, εργασίας, πολιτισμού, εκπαίδευσης. Διερεύνηση απαιτήσεων, μεθοδολογικές προσεγγίσεις, λειτουργική διάρθρωση, ανθρωπομετρικές σταθερές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, περιορισμοί και κανόνες. Συνθετικό θέμα αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου. 3. Δομική Τέχνη: Παρουσίαση ενοτήτων υλικών που χρησιμοποιούνται στη δόμηση και τη διακόσμηση των χώρων: πέτρα, ξύλο, μέταλλα, γυαλί, κονιάματα, προϊόντα αργίλου και τσιμέντου, πλαστικά υλικά, βερνίκια, χρώματα, υφάσματα. Ανάλυση των υλικών με αναφορά στην προέλευση, τις ιδιότητες (φυσικές, μηχανικές, χημικές, τεχνικές), τη συμπεριφορά τους σε συγκεκριμένες συνθήκες, τη συμβατότητα μεταξύ τους και την τεχνολογία επεξεργασίας και εφαρμογής τους. Στατική λειτουργία των κατασκευών. Φέρων οργανισμός. Πατώματα. Εξωτερικοί-εσωτερικοί τοίχοι. Στεγάσεις, επικαλύψεις, μονώσεις, στεγανώσεις. Κλιμακοστάσια. Κουφώματα. Δάπεδα. Ελαφρά διαχωριστικά. Ψευδοροφές. Επενδύσεις. Επιχρίσματα. Τζάκια. Κάμινοι. Λοιπές εγκαταστάσεις (κυρίως ηλεκτρικές και υδραυλικές). Βασικές αρχές και χαρακτηριστικά των ελαφρών μεταβλητών κατασκευών. Εφαρμογές στις διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων (αιθρίων,κατοικιών, ψευδοροφών κ.ά.) και εξωτερικών χώρων (υπόστεγων, περιπτέρων εκθέσεων, στάσεων λεωφορείων κ.ά.) με μεταβλητά στοιχεία. Ιδιότητες, τρόποι κατασκευής και υλικά μεταβλητών στοιχείων. ελπιζω να βρεθει καποιος ... ¨))
  3. ωραια ολα αυτα αλλα πραγματικα ενα πραγμα δεν καταλαβαινω .. ειμαι μηχανολογος τει δουλευω αθηνα και απο τοτε που τελειωσα ψαχνω για δουλεια εκτος ελλαδας αλλα ποτε δεν ειχα απαντηση απο πουθενα! εσεις πως βρικατε? απο γνωστο? μηπως ψαχνω με λαθος τροπο?
  4. Ναι πρωτα παιρνουν αυτους που το εχουν ξανακανει κι οτι θεσεις περισεψουν τις παιρνουν οι υπολοιποι ,, εγω δεν εχω καταλαβει με τι κριτηρια μοιραζονται οι θεσεις σε αυτους με τα μηδενικα μορια!! βαθμος πτυχιου μηπως !!??
  5. Oι αιτησεις ειναι μεχρι 12 ιουνιου,,θα κανω κι εγω τα χαρτια μου ειμαι μηχανολογος ΤΕΙ .. εγω πιστευα πως δεν ενδιαφερονται πολλοι μηχανικοι για εκπαιδευση ,,και πονταρα στους αναπληρωτες ..δηλ κι εδω χρειαζεται μεσο?? σοβαρα??
  6. δηλαδη ρε παιδια ειναι τοσο ευκολο να βρεις δουλεια π.χ. αγγλια ενω δεν εχεις σπουδασει καν εκει??!! εγω εχω τελειωσει τει μηχανολογιας και πραγματικα το θελω αφου δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη εδω αλλα μου φαινεται βουνο..μεχρι που σκεφτομουν να παω να κανω ενα μεταπτυχιακο αγγλια η αλλου ετσι ωστε να μπορεσω να ψαχτω μευτον τον τροπο αν και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα... εσεις πως την βρηκατε? ? δηλαδη αν παω στην πρεσβεια θα μου βρουν και δουλεια!!!!
  7. Εχεις απολυτο δικιο για την κριση απο την αλλη ομως αν δεν το ρισκαρω παντα θα αναρωτιεμαι πως θα ηταν αν.... Σευχαριστω πολυ για την βοηθεια,θα το κοιταξω.
  8. Καλησπερα,εχω καποιες αποριες και θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει!! εχω τελειωσει τει μηχανολογιας και ειμαι 28 χρονων,τον τελευταιο χρονο μου εχει μπει στο μυαλο η ιδεα του να δουλεψω εκτος ελλαδας.Εχω απογοητευτει πολυ απο την κατασταση εδω,μισθοι,εκμεταλλευση κ.α.... Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το συνδιασω και με ενα πολυ καλο και ενδιαφερον μεταπτυχιακο.Το πλανο μου δεν ειναι μονο για Αγγλια αλλα ισως ισπανια ή Ολλανδια.. Το προβλημα μου ειναι το οικονομικο,,κι εδω ερχομαι στην ερωτηση .. Μηπως καποιος απο εσας γνωριζει εαν θα μπορουσα να κανω αιτηση σε καποια πανεπιστημια και ταυτοχρονα να μου βρουν και δουλεια παραλληλα με τις σπουδες μου? Υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Εχει καποιος να μου προτεινει καποιο πανεπιστημιο οπουδηποτε στην ευρωπη ετσι ωστε να το ψαξω σιγα σιγα που να δεχεται απο ΤΕΙ? Το βασικο μου θεμα ειναι το να μπορω να συντηρω τον εαυτο μου κατα την διαρκεια του μεταπτυχιακου και το να υπαρχουν προοπτικες για μια καλη δουλεια εκει περιμενω την βοηθεια σας ευχαριστω πολυ....
  9. Ρε παιδια εχω το πτυχιο autocad και εχω ασχοληθει και με το ideas , δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει,τρελη εκμεταλλευση!! Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  10. Γεια σας!!! Μολις τελειωσα ΤΕΙ Μηχανολογιας και ψαχνω για δουλεια εδω και 2 μηνες!! Εχω περασει απειρες συνεντευξεις για επιβλεψη, για σχεδιαστρια και διαφορα....αλλα τιποτα. Δεν θελω να ασχοληθω με τιποτα αλλο και εχω αρχισει να απογοητευομαι. Ολοι ζητανε εμπειρια και κυριως αντρες. Ρε παιδια μηπως μπορει καποιος να μου πει τι παιζει??? Δεν υπαρχουν δουλειες? Μηπως κανω κατι λαθος?/ Με ποιο τροπο θα μπορουσα να ψαξω για δουλεια?? Ασε που ο μισθος που δινουν ολοι ειναι 750 ευρω!!!!!!!! Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.