Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Jim87gr

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Jim87gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καταρχήν,σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Μανώλη.Λοιπόν,κοίτα πως έχει το πράγμα.Όταν ο παππούς μου έχτισε το συγκεκριμένο σπίτι το 1970,αρχικά ήταν αυθαίρετο.Ωστόσο,μετά από λίγο καιρό έκανε ενέργειες νομιμοποίησης,έτσι,υπάρχουν τα σχεδιαγράμματα και το έγγραφο έγκρισης από τον τότε μηχανικό.Το σπίτι είναι νόμιμο λοιπόν,ασχέτως αν ήταν εκτός σχεδίου εκείνη την εποχή.Από το 2005 η περιοχή έχει μπει στο σχέδιο,ωστόσο δεν ξέρω αν είχε κάνει αυτήν την δήλωση δεδομένου ότι δεν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο έγγραφο.Όλη αυτή η φασαρία γίνεται επειδή αποφάσισα να αλλάξω πάροχο σταθερής τηλεφωνίας.Τόσα χρόνια είχα τηλέφωνο! Μου ζητούν το τελικό έγγραφο της νομιμοποίησης το οποίο υποθέτω πως είναι το παραπάνω.Οπότε αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι,τι γίνεται στην περίπτωση που το σπίτι όντως δεν έχει δηλωθεί ότι βρίσκεται εντός σχεδίου;
  2. Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να μου διευκρινίσετε ένα ζήτημα.Χρειάζομαι ένα έγγραφο νομιμοποίησης οικίας από την πολεοδομία και αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι αν το συγκεκριμένο έγγραφο δίνεται δωρεάν η με χρηματικό αντίτιμο.Στην δεύτερη περίπτωση,πόσο θα κόστιζε; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.