Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

konstantinosd

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.037 profile views

konstantinosd's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • ΖΗΤΗΣΗ
    • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

    Προσφέρουμε θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης αορίστου χρόνου Πολιτικού Μηχανικού (ΑΕΙ/ΤΕΙ) με έδρα την Κέρκυρα - άμεση πρόσληψη. Απαραίτητη η γνώση επίλυσης στατικών και η διαδικασία έκδοσης οικ. αδειών καθώς και Αγγλικής γλώσσας. Θα εκτιμηθεί η γνώση Archicad & Sketchup καθώς και το δίπλωμα οδήγησης. Το γραφείο ειδικέυεται σε μελέτες / κατασκευές πολυτελών κατοικιών με έμφαση στον σύγχρονο σχεδιασμό. Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο [email protected]

    NO VALUE SPECIFIED

  2. Συνάδελφοι καλημέρα, Είμαι νέος Αρχ. μηχανικός και επειδή έχω φάει το internet και δεν βρίσκω κάτι, μπορεί κανείς σας να μου πεί άν υπάρχούν ειδικά διατάγματα καθορισμών όρων και περιορισμών δόμησης για την περιοχή των Κυκλάδων και ειδικότερα στην Κέα, σε εκτός οικισμού οικόπεδο, ή εάν ισχύει η νομοθεσία περί δόμησης εκτός οικισμού (ΠΔ 1985) χωρίς περαιτέρω περιορισμούς; Επίσης, ξέρετε εάν υπάρχουν αρχιτεκτονικοί μορφολογικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν λόγω Κυκλάδων / περιοχής κτλ ή αυτό υπόκειται στον εκάστοτε αρχιτέκτονα δεδομένου ότι είναι εκτός οικισμού (εννοείται ότι μόνο και μόνο λόγω ομοιμορφίας δεν πρέπει να γίνει κάτι άσχετο..); Θα εκτιμούσα πολυ την βοήθεια σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κωνσταντίνος.
  3. Καλησπέρα!! Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση! Η Ο.Α απλά κατάστημα αναφέρει απλά στην συνέχεια έκαναν αλλαγή χρήσης για ζαχαροπλαστείο. Όσον αφορά την τουαλέτα ΑΜΕΑ βρήκα το σημείο που λέει για 100 τ.μ μικτό χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων κτλ. Πιστεύω ότι αυτό βολεύει. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και αν σκεφτέις τίποτα άλλο πές το!!!
  4. Καλησπέρα σε όλο το forum. Είμαι νέος μηχανικός και καταρχήν ευχαριστώ όλη την κοινότητα για την μεγάλη βοήθεια! Στην απέραντη γραφειοκρατική θάλασσα πετάτε σωσίβια!! Υπάρχει ισόγειο κτίσμα, με Ο.Α 1971 το οποίο λειτουργούσε ώς ζαχαροπλαστείο μέχρι και το 1995 (περίπου). Μετά την θέση του πήρε ένα κατάστημα ρούχων - χωρίς όμως να κάνουν αλλαγή χρήσης από ΚΥΕ σε κατάστημα - απ'οτι καταλαβαίνω δεν απαιτείται αυτό αλλά μόνο το αντίθετο. Το κτίριο θα γίνει εστιατόριο και είμαι στην διαδικασία της σχεδιασης και προέγκρισης. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Χρειάζεται να αποδείξω ότι ήταν ΚΥΕ επομένως δεν χρειάζεται αλλαγή χρήσης; 2) Αφού πρόκειται για υφιστάμενο κτίριο πριν την έκδοση του 96967/12 (Νομοθεσίες υγειονομικού κτλ) και ΔΕΝ χρειάζεται η αλλαγή χρήσης στην πολεοδομία, απαιτείται ή όχι τουαλέτα ΑΜΕΑ; (Ξέρω ότι αν πας για αλλαγή χρήσης τότε υπο προυποθέσεις χρειάζεται wc AMEA καθώς και προσωπικού κτλ) αλλά όχι όταν υπήρχε παλία άδεια ΚΥΕ. Πηγαίνω μία στην πολεοδομία και μου λένε ότι επειδή δεν περνά η έγκριση απο αυτούς δεν μπορούν να μου πουν αν χρειάζεται ΑΜΕΑ wc ή κάτι απο τις υπόλοιπες προδιαγραφές ενώ στο Υγειονομικό μου λένε ότι δεν ξέρουν καν για τα ΑΜΕΑ και μόνο η πολεοδομία θα μου εγκρίνει αν πρέπει να βάλω. Γενικώς θα έβαζα και θα τελείωνα αλλά λόγω του σχήματος της οικοδομής και των τετραγωνικών, προσπαθώ να δω τι θα κάνω. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια καθώς εδς και 5 μέρες δεν έχω βγάλει άκρη με αποτέλεσμα να διαβάζω τον έναν νόμο μετά τον άλλον. Με συγχωρείτε αν έχει ξαναγραφτεί το ίδιο θέμα. Ευχαριστώ!! Κωνσταντίνος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.