Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Zisis001

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Zisis001's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δημιουργήσω μια κατασκευή σαν κι αυτή του συνημμένου αρχείου; Χρειάζεται πολύ ελαστικό καλώδιο που παράλληλα να διατηρεί το σχήμα του. Έχει κανείς καμιά ιδέα για τον τρόπο; Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  2. Ναι, πάντα μιλάμε για πυρηνόξυλο επεξεργασμένο. Άλλωστε είναι και πρακτικά δύσκολο να στεγνώσεις 5-6 τόνους (το ελάχιστο) ελαιοπυρήνα στον ήλιο χωρίς να έχεις απαραίτητη υποδομή.
  3. Δηλαδή οι λέβητες πυρηνόξυλου δεν είναι εξίσου αποδοτικοί με αυτούς του pellet; Είδα κάποιους, και Ελληνικούς, αλλά δεν δίνουν ούτε στάνταρ αποδόσεις, αλλά ούτε είναι και σχεδιασμένοι για πυρηνόξυλο. Οι πιο πολλοί απλά καίνε περίπου τα πάντα. Έχετε κάποιον κατά νου που να πληρεί προϋποθέσεις ενός αξιοπρεπούς/καλού λέβητα;
  4. Καλησπέρα κι από εμένα. Ενδιαφέρομαι να εγκαταστήσω ένα 2ο λέβητα παράλληλα με αυτόν του πετρελαίου για λόγους οικονομίας. Αλλά επειδή η τιμή του pellet φαίνεται να έχει πάρει την ανηφόρα, με ενδιαφέρει να βάλω ένα σύστημα που να μου δίνει τη δυνατότητα να καίει και κάτι άλλο εκτός pellet, πετρελαίου ή ξύλου (λόγω του χρόνου που χρειάζεται για το συνεχές γέμισμα). Έχω δει κάποια υβριδικά μηχανήματα που καίνε και pellet και ελαιοπυρήνα. Η αμφιβολία που έχω είναι ως προς την ποιότητα και την αξιοπιστία των υβριδικών αυτών συστημάτων. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο; Για παράδειγμα ως προς το τι να προσέξω, χαρακτηριστικά κλπ. ή έχει κανείς κάποια πρόταση κάποιου μηχανήματος; Σ' αυτό το σημείο να αναφέρω ότι πρόκειται για μονοκατοικία στη βόρεια Ελλάδα με πρόσβαση σε επεξεργασμένο ελαιοπυρήνα. Ζητώ συγνώμη εκ τον προτέρων αν έχει ξανά αναφερθεί το ζήτημα, απλά δεν βρήκα κάτι στο φόρουμ. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.