Μετάβαση στο περιεχόμενο

Manos Aggelis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.301 profile views
  1. Καλησπέρα και πάλι! ioannis_g σ ευχαριστουμε για την απάντηση σου! Θα μπορούσες να εξηγήσεις τι είναι το ταμπερ που αναφέρεις? Ευχαριστώ και παλι
  2. Καλή χρονιά σε όλους! Το μόνο σίγουρο είναι ότι Δεν είναι από την βροχή Και ούτε είναι νερό απ έξω! Και μονωμένη είναι η σωλήνα Και σωστά τοποθετημένη! Μήπως υπάρχει κάτι που να μπορεί να μπει στον απορροφητηρα?
  3. Καλημέρα σας Και χρονιά πολλά! Ξεθαβω αυτό το θέμα γιατί έχω Και εγώ το ίδιο θέμα! Έχω απορροφητηρα νησίδας Και η σωλήνα πάει ευθεία επάνω προς την ταράτσα γύρω στους 50-60 πόντους από τα μοτέρ Και μετά συνεχίζει ευθεία άλλους 80 πόντους . Έχω δοκιμάσει Και καπέλο αλλά Και γωνία με περσιδες, Και στις 2 περιπτώσεις κάποια στιγμή στάζει νερό στις εστίες! Είτε μετά το μαγείρεμα αλλά και τώρα που λείπουμε από το σπίτι 10 μέρες πάλι τρέχει νερό! Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια πιθανή λύση ή που πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον για να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Και καλή χρονιά να έχουμε!
  4. Καλησπέρα σε όλουος και χρόνια πολλά! Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω 1 πρόβλημα με μια γειτόνισα και δεν ξέρω που να πρωτοαπευθυνθώ. Λοιπόν,έχω 1 σπίτι που στο σύνορο του είναι κολητό με μιας θείας η οποία έχει χτίσει μέχρι το όριο της.Δεν έχει αφήσει ούτε εκατοστό. Τώρα και μερικά χρόνια έχτισε απο πάνω ένα αυθέρετο και τώρα είχε την φαεινή ιδέα να κάνει μια πέργκολα!Μέχρι εδώ όλα καλά,το θέμα είναι ότι έχει δώσει κλίση στην πέργκολα προς το οικόπεδο μου και δίπλα απ την κεντρική είσοδο του σπιτιου μου. Το "καλό" είναι οτι δεν έχουν βάλει ούτε υδροροή με αποτέλεσμα να πέφτουν όλα τα νερά στα πόδια μας. Και αυτό δεν είναι τίποτα. Το ακόμα "καλύτερο" είναι ότι έχει βγάλει πάνω απο το μέτρο την πέργκολα έξω απο το οικόπεδο της και προς στο δικό μου. Σε αυτήν την περίπτωση τώρα τι πρέπει να κάνω; Να καλέσω την αστυνομία,να πάω στην πολεοδομία να κάνω κάτι άλλο; Αν πάω και κόψω το 1 μέτρο που αιωρείται πάνω απ την ιδιοκτησία μου; Εννοείται ότι με τους γείτονες δεν βγάζουμε άκρη με τίποτα. Κάθε βοήθεια ή ιδέα,είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά,Μάνος!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.