Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Θανάσης Π.

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Θανάσης Π.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και δυστηχώς για μένα το θέμα timing, τύχης και μέσου δεν είναι συμβατά το τελευταίο διάστημα. Οκ θα περιμένω τότε και το Master. Ευχαριστώ παιδιά
  2. Το προπτυχιακό είναι Beng και το MSc By Research in Marine Engineering. Οπότε να περιμένω και το άλλο πτυχίο να τα πάω μαζί λες? Γιατί δυστηχώς έχω κοιτάξει όλο αυτό το διάστημα σε ναυτηλιακές, στο τεχνικό τμήμα και σε οποιοδήποτε άλλο πόστο, ακόμη και ως νηογνώμωνας κοίταξα (σαν βοηθός).Απλά θέλω να υπάρχει αυτό το τυπικό χαρτί, και εγώ αυτό πιστεύω γιατί κανένας δε μου ζήτησε κάτι εώς τώρα. Επειδή όπου έχω πάει μου λένε αν έχω ταξιδέψει κάθοθου και αν έχω εμπειρία....εεε λέω να ταξιδέψω 1-2 χρόνια να αποκτήσω αυτή την εμπειρία μήπως και καταφέρω να μπω πουθενά.
  3. Ίσως είναι αντίστοιχο,τι να πω.Θα πάω να το κοιτάξω πάντως,ευχαριστώ. Οικογένεια - γυναίκα κυρίως, και πριν έρθω υπήρχαν επαφές για δουλειά και δεν ήθελα πολύ να το σκεφτώ τότε. Μόνο που έμειναν σε επαφές και τίποτα άλλο.
  4. Καλησπέρα πιαδιά, Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση,οπότε αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα ήταν καλό. Εγω έχω σπουδάσει στην Αγγλία και έχω πτυχίο ως Marine Engineering in Technology,τώρα είμαι τελειόφητος του Master. Με το υπάρχον πτυχίο που έχω στα χέρια μου,μπορώ να εργαστώ ως δόκιμος μηχανικός για 6 μήνες και μετά να πάρω το δίπλωμα του 3ου Μηχανικού? Και αν αυτό ισχύει, φαντάζομαι θα προτιμήσουν έναν απο Ασπρόπυργο και όχι εμένα. Γύρισα Ελλάδα εδώ και ένα χρόνο (για οικογ. λόγους) αλλά απο δουλειά τίποτα.Ούτε σαν βοηθός και όλοι ζητούν εμπειρία. Πως να αποκτήσει κάποιος που μόλις βγήκε απο πανεπ. εμπειρία αν δε του δώσουν μια θέση να ξεκινήσει απο κάπου? Τέλος πάντως, ξεφεύγω απ'το θέμα, με το πτυχίο που έχω πρέπει να γίνει αναγνώρηση απο Ελλάδα ως Α.Ε.Ι? Αυτά. Ευχαριστώ πολύ, Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία και αγάπη
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.