Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

zoze

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  1. Καλησπέρα συνάδελφοι.... Χωρίς να θέλω να σας κουράσω έχω μια ερώτηση.. Έχω λύσει με q=1,5 τερταόροφη με 2 υπόγεια. Στη στάθμη PILOTIS δεν εχω μαλακό όροφο, αλλά επειδή στο μέλλον δεν ξέρεις τι γίνεται θέλω να τους δώσω τη δυνατότητα να γκρεμίσουν τους τοίχους. Πληρώ nvx και nvz, αλλά όχι τη στρεπτική ευαισθησία {4.1.4.2β (3β) κατά ΕΑΚ}. Επίσης δεν πληρώ την {4.1.4.2β (3α) κατά ΕΑΚ}. Η ερώτηση είναι η εξής... Απαλλάσομαι από ικανοτικό, ή πρέπει να κάνω ένα εκ των 3γ ή ικανοτικό. Επίσης το 3γ λέει για μεταφορικές ιδιομορφές και περιγράφει έλεγχο που δεν έχω ιδέα πως γίνεται.... Σας ευχαριστώ ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
  2. Παιδία αν εχει κάποιος λεπτομέριες σύνδεσης ξύλινης πέργκολας σε εδαφόπλακα και σε δοκό από οπλισμένο σκυρόδεμα (autocad) και μπορεί να μου τις στείλει ή να τις ανεβάσει εδώ.... Θα ήταν μεγάλη βοήθεια... Ευχαριστώ
  3. Παιδιά sorry για την ενόχλιση... Αν έχει κάποιος το DIN 8563 ή το ΕΝ 287 και ΕΝ 288.. Κατά προτίμηση ελληνικά... Ψάχνω προδιαφραφές συγκολλήσεων... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... Σας ευχαριστώ Συμπληρωστε την ειδικοτητα σας στο προφιλ σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.