Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

epappa

Members
  • Περιεχόμενα

    44
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

673 profile views

epappa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κανονικά εφόσον τα υπόλοιπα layer του κτηματολογίου είναι κενά, δεν πρέπει να έχει προβλημα με τα δικά σου και κακώς τα έβγαλες. τα δικά σου δεν τα φορτώνει και δεν τα ελέγχει. Αν έχεις οποιοδήποτε άλλο σχεδιαστικό, που σου δίνει επιλογές όταν σώζεις το dxf (της μορφής AScii dxf, Rdxf κλπ) επέλεξε AsciiDXF 2004 - 2007. Καλή επιτυχία
  2. Ισως να υπάρχει διπλός κόμβος, σε κάποια απο τις πολυγωνικές γραμμές του κτηματολογίου. Σχεδίασε τες εκ νέου τις πολυγωνικές γραμμές ή με εντολή list ελέγχεις αν υπάρχουν σημεία με ίδιες συντεταγμένες.
  3. Θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 2 layer, topo pro και το bound_impl ή bound_unimpl ή συνδυασμος και των δύο. Για να βρείς το πρόβλημα, βάλε και τα υπόλοιπα layer στο αρχείο σου και ας μην έχουν στοιχεία μέσα. Αν συνεχίζει να κτυπάει σφάλμα, μάλλον είναι τοπολογικό. Θα πρέπει η πολυγωνική topo pro να έχει τους ίδιους κόμβους με τα όρια bound_impl ή bound_unimpl.
  4. Η topo prop πρέπει να είναι κλειστή πολυγωνική γραμμή με close. Θέλει λίγο προσοχή στο πινακάκι που ορίζει τα στοιχεία του κάθε layer, κλειστή ή ανοικτή polyline και όχι line.
  5. Μαικ, οπως το περιγράφεις πρόκειται για παραχώρηση τμήματος αρα περίγραμμα το τελικό οικόπεδο με topo_prop.
  6. Το "παραχωρούμενο" τμήμα, πως έχει παραχωρηθεί; Θα πρεπει να κοιτάξεις το συμβόλαιο είναι παραχώρηση ή δουλεία; Η δουλεία είναι κλειστό πολύγωνο σε δικο του layer.
  7. Συμφωνώ με τον Μαικ, το μόνο που έκανα unload τις φωτογραφίες και ας ήταν σε δικό μου layer. Εχω υποβάλει αρκετα στο σύστημα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Θεωρώ ότι το τοπογραφικό πρέπει να υποβάλεται πλήρες και ας μην τραβάει το σύστημα όλα τα layer. Καλο θα ήταν να γίνει μία ενημέρωση.
  8. Στο ΚΗΔ το τοπογραφικό που φαίνεται σε σμίκρυνση είναι το pdf που ανεβάζουμε στο σύστημα. Ισως γι αυτό να μας ζητάει το pdf υπογεγραμμένο, οπότε η συμβολαιογράφος έχει την εικόνα του τοπογραφικού σου στο ΚΗΔ, ίδια με το τοπογραφικό που προσκομίζεις.
  9. Είναι σίγουρο αυτό με τις εικόνες? Εγω καταλαβαίνω ότι το dxf δεν θα έχει εικόνες. Δηλαδή μόλις κάνω εξαγωγή το pdf αρχειο, κατεβάζω τις εικόνες με detached και σώζω σε dxf για να συνεχίσω σε hash code.....κλπ.. Μου φαίνεται λίγο παράλογο να ζητάει η κτηματολόγιο τα αποσπάσματα γιατί αυτό που την ενδιαφέρει είναι η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης, το όριο της ιδιοκτησία, διοικητικές πράξεις....νομίζω...
  10. Και γω με δύο συμβολαιογράφους που μίλησα, μου είπαν εφόσον τα μέτρησα αυτή την εβδομάδα, να μην βάλω ημερομηνία Ιουνίου και να τα υποβάλω ηλεκτρονικά...... είπα μήπως γλυτώσω λίγη ταλαιπωρία αλλά καμία συμπόνια απο τους συμβολαιογράφους! Το οξύμωρο είναι ότι η μία συμβολαιογράφος μου κοινοποίησε, η ίδια το νέο ΦΕΚ
  11. δοκίμασα και αυτο. Αλλα και πάλι το cutepdf μου βάζει πρώτη γραμμή το όνομα του αρχείου. xrysoxoou_v01.pdf Λοιπον..... μετά απο πολλές προσπάθειες το πήρε. Ειχες δίκιο ήθελε μόνο hash code χωρις τα υπόλοιπα. Copy paste σε word και εκτύπωση στο cutepdf, ώστε να μην κρατήσει στην πρώτη γραμμή το όνομα του αρχείου. Σε ευχαριστώ παραπαραπολύ είσαι καταπληκτικός!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.