Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

gauliontas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Γερμανία
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

757 profile views
  1. Το καταστιμα είναι 1985 κατασκευή. Έχει βιτρινα απο το 1986. Το 2012 ρίχτικε κονίαμα. Θέλω να κτίσω δύο τουαλέτες ανδρών και γυναικών. ώστε να αυξηθούνε οι πιθανότητες να ενικιαστεί το κατάστημα. Και έχω πολλές ερωτήσεις. Εγώ θέλω να κάνω μόνος μου όσο περισότερες εργασίες γίνετε ώστε να μήν έχω υψηλό κόστος. Θέμα. Κτίσιμο 1.Σκέφτικα την λύση με τούβλα ορθομπλοκ της εταιρίας ΚΕΒΕ. Orthoblock K 100 2.Σκέφτικα όμος και την επολογή με γυψοσανίδες. knauf Ποιά είναι πιό οικονομική?
  2. ενοικίασα ένα καταστημα στον νομο εβρου. εγω ζω στην γερμανια. στην απουσια μου το καταστημα βαφτηκε για πρωτη φωρα και ριχτε κονιαμα στο πατωμα. Μετα απο 8 μηνες ξενικιαστικε το καταστιμα και ενα μηνα μετα ηρθα στο καταστημα μου και βρομουσε πολυ ασχημα και δυνατα. Μηπως έχει ακουσει κανεις κατι για προβληματικά χρώματα? Μηπως ξλερει κανένας των κανονισμό για του χώρους ιγυινεις? το καταστημα ειναι 70 τερταγωνικα μετρα οποτε απο οσο ξερψ δεν απαιτητε τουαλετα για ΑΜΕΑ απλος 2 τουαλετες ανδρων και γυναικων ξεχωριστα κτιστες. Κανω λαθός? Εχει καπίος την γνώση σε πίον κανονισμό πρέπει να ψάξω για να βρό τις πληροφορίες που χριάζομαι? Ευχαριστω πολύ απο τώρα.
  3. Μήπος θα μπορουσε καπιος να με βοηθηση να με κατεθηνει?
  4. Οχι δεν αληθευη. Ειμαι φοιτητις στην γερμανια και σπουδαζω πολιτικος μηχανικος. Ομως θέλω να κανω αυτην την μικρη εργασια στο κτηριο μου ο ιδος και να μην παρω και πληρωσω τεχνιτες! Αμα μπορουσες να μου απαντησης θα ειμουν πολυ χαρουμενος. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα βοηθήσει φίλε μου, δεν χρειάζονται παραινέσεις. Άλλαξε σε παρακαλώ και το προφίλ σου και διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Γιάννης
  5. Εχω ενα καταστημα χωρις και θέλω τουαλετες . Θελω να κτησω ένα w.c. και αφου θα επενδησω τα χρηματα μου θέλω να ειμαι και ενταξη με τους νομους για να μην εχω προβληματα με το κρατος. Το καταστημα ειναι στο ισογειο εχει εμβαδο 70 τετραγωνικα μετρα. Αυτην την στιγμη ειναι ενικιαζμενο ος σουπερμαρκετ! Στο μελον μπορει να γινει ταβερνα και το οτι διποτε προκηψη. Εχει καπιος πληροφοριες που θα βρω τον κανονισμο. ? Απο το αλο θεμα που διαβασα καταλαβενω οτι δεν πρεπει να εχω τουαλετα για αμεα λογω οτι το καταστημα μου ειναι μικρο. Ειναι για καταστηματα με πανω απο 100 τετραγωνικα υποχρεοτικο. Απο οτι γνωριζω πρεπει να εχω ξεωριστες τουαλετες ανδρων γυναικων με κτησο διαχωριστικο. γηνετε με γυψοσανιδες? η θελη τοιχο με τουβλα? Και θελη και εναν προθαλαμε με τους νεροχητες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.