Μετάβαση στο περιεχόμενο

lkostas

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

lkostas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια επίσημη αντιστοιχία ξαγι με στρέμμα ? όπως δικαστική απόφαση ή κάποα βιβλιογραφία ?
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, μια ακόμα ερώτηση- επιβεβαίωση, Κτίριο με χρήση καταστήματος έχει αλλάξει χρήση του γκαράζ σε αποθήκη και έχει κάνει αλλαγές και στις όψεις. Και τα δύο αυτά τα δηλώνουμε σαν λοιπές παραβάσεις με αναλυτικό προϋπολογισμό. σωστά?
  3. Συνάδελφοι καλημέρα, έχω μια περίπτωση που σε εκτόσ σχεδίου περιοχή έχει κτιστεί 2ώροφο σπίτι με στέγη, η οποία έχει κατασκευαστεί διαφορετικά απο την οικοδομική άδεια. έχει εσωτερικό ύψοσ 2.5μ και έχει δηιουργηθεί ενας χώρος υπνοδωματίων. θα το λαβουμε υπόψιν σαν σοφίτα ή σαν όροφο ? να σημειώσω οτι είναι περίπου στα 2/ τις επιφάνειας του α ορόφου και διαθέτει μπαλκόνι. Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα και απο εμένα έχω μία περίπτωση , που σε ακίνητο εκτός σχεδίου και κατα παρέκληση άρτιο και οικοδομήσιμο, έχει εκδοθεί άδεια για ισόγεια κατοικία, και στη συνέχεια κατασκευάστικε ημιυπαίθριος χώρος 35τ.μ. χωρίς οικοδομική άδεια, ο οποίος εφάπτεται στο όριο οπότε δέν τηρεί ούτε τισ αποστάσεις Δ. πώς θα υπολογιστεί το πρόστιμο για το 4178?
  5. Καλησπέρα, πελάτης μου σε ειδικό κτήριο, συγκρότημα καταστημάτων , έχει καταργήσει αρκετά παράθυρα, έχει αλλάξει αρκετά τις όψεις , και έχει διαμερισματοποιησει τα καταστήματα διαφορετικά από ότι στην ο.α. Πάει με αναλυτικό ?? Επίσης έχει ένα τμήμα υπογειου εκτός νόμιμου περί γράμματος. ( υπέρβαση δόμησης με 0.5 συντελεστή σωστά ??)
  6. ΟΥ μπλέξεις με περίεργο! δεν Θέλει ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ! απλά τον βολεύει αυτή η κατάσταση είναι σαν να είναι όλο δικό του ! έχω ακούσει για κάποιες δηλώσεις που κάνουν πολύ συνάδελφοι κααι το βάζουν 100% σαν ιδιοκτήτη και στην τεχνική έκθεση αναφέρουν 100% του 50% εξ αδιαιρέτου. Αυτό ισχύει ?
  7. Καλησπέρα, έχω έναν πελάτη που έχει εξ αδιαιρέτου οικόπεδο με κτίσματα. το ένα κτίσμα είναι νομίμως υφιστάμενο και το άλλο χωρίς οικοδομική άδεια. ο πελάτης μου έχει 50% εξ αδιαιρέτου στο σύνολο.και θέλει να νομιμοποίησεί και να αναλάβει τα έξοδα όλα μόνος του. το θέμα είναι οτι ο συνιδιοκτήτης δεν θέλει να μπει στην διαδικασία. άρα δεν έχω υπεύθυνη δήλωση του συνιδιοκτήτη. τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ? έχει ασχοληθεί κανείς με κάτι παρόμοιο ?
  8. Καλησπέρα συνάδελφοι, μια ερώτηση αυθαίρετο προ του 1985 εντός οικισμού χωρίς οικοδομική άδεια, σε άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο, υπάγεται στην κατηγορία 4 η 5?
  9. και μέχρι να γίνει η αναθεώρηση ποίες χρήσης θα ισχύουν?
  10. Καλημέρα! έχω ένα θεμα με ένα αγροτεμάχιο... και έχω μπερδευτεί λιγάκι. Αγροτεμάχιο 3400 τ.μ. εκτός σχεδίου κομμένο το 1926 έχει πρόσωπο 33 μέτρα σε αγροτικό δρόμο. το πιάνει παρέκκλιση ή όχι για να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ?
  11. καλημέρα συνάδελφοι έχω μια περίπτωση αγροτεμαχίου 11 στρμ με 2 στρμ μέσα σε οικισμό. το αγροτεμάχιο αυτό είναι δημιουργημένο το 1954 και είναι τυφλό με δουλεία διόδου απο έναν γείτονα. θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος με το τι συμβαίνει με την αρτιότητά και την οικοδομισιμότητα ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.