Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

g. karinio

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Η Μουσική
  • Τοποθεσία
    Ρέθυμνο
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

g. karinio's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. πως θα βρούμε τόν νέο νόμο με συγκρίσεις με Ν. 4178/13?
  2. νομίζουν ότι έτσι θά λυθει τό οικοδομικό και το οικονομικό πρόβλημα τής χώρας μας , για να μήν φεύγουν τα νέα παιδιά έξω και να αισθανθούμε ότι έχομε ασφάλεια και καλύτερη ψυχική διάθεση , μειώνοντας αυτήν τήν χειρίστου είδους γραφειοκρατία & τήν θεωρητική τελειομανία , ενώ υπάρχει γενικά δυσοσμία
  3. θα πρέπει να κυκλοφορήσει, από κάποιον επιμελή από μάς, συγκριτικός πίνακας με τίς διαφορές νέας και παλιάς νομοθεσίας, αλλά όταν θά γίνει πλέον Νόμος . Δέν ξέρουμε άν θα προλάβει μέχρι 23-9-17, να ψηφιστεί ή θαυπάρχει και άλλη παράταση . Τί προβλέπετε ακόμα και για τα στατικά , τήν ημερομηνία 28-7-11 και τήν συνυπογραφή πλεοψηφίας σε πολυκατοικία με ξένες οριζόντιες ιδιοκτησίες άν έχουν από κατασκευής "πειραχτεί " τα κοινόχρηστα και άν θα ισχύουν οι 3& 4 εγκ. διασαφήσεις του Ν. 4178/13?
  4. δέν πληρώνεται με τίποτε η δουλειά μας , ενώ ότι στραβό φταίει μόνο ο επιβλέπων
  5. προσπάθησα στήν διαβούλευση(opengov.gr -δομημένο περιβάλλον ) να στείλω απόψεις μου ,αλλά δέν αποστέλεται το μήνυμα διότι μου ζητάει να ξαναγυρίσω στήν Β δημοτικού και Α. τζιούνορ Αγγλικών ,έχασα τήν υπομονή μου μετά από 100 σωστές απαντήσεις. Τι πρέπει να κάνω?
  6. Αν μπορούν να καταλάβουν οι Δημόσιοι υπάλληλοι οτι πληρώνοντε για να εφαρμόζουν τούς νόμους & να εξυπηρετούν τούς πολίτες( και όχι να ζητούν άλλα στό Κερατσίνι και άλλα στήν Αρτα, είτε στήν Δραμα) , απρόσκοπτα και για το συμφέρον & μη ταλαιπωρία τού Ελληνα φορολογούμενου, τότε θα δεί όφελος ο πολίτης. Το ίδιο ισχύει και για τούς νομοθέτες
  7. Τί γίνεται με τήν συνέχιση παλιών ενοικιαστηρίων, στα οποία δέν έχει συνταχθεί ΠΕΑ , διότι με τήν νομοθεσία τού 2010 το ΠΕΑ απαιτείται για να προσδιοριστεί η ενεργειακή κατάταξη του μισθίου?
  8. Μπράβο ,συγχαρητήρια σε φοιτητές ,καθηγητές και σε ντόπιους παράγοντες, για να μήν σκεπτόμαστε πάντα αρνητικά ,αλλά να εκτιμούμε, σεβόμαστε και προβάλουμε το καλό , όχι μόνο για παραδειγματισμό.
  9. Νομίζω οτι δεν αναφέρει ότι η αποδέσμευση από το ΕΚΚΟ ισχύει μόνο για τις αδειες δόμησης μετά τίς 1-1-2014 αλλά & τις παλιές άδειες οικοδομής.
  10. Η ΔΟΥ λεει σήμερα οτι δέν ξερουν τίποτε ακόμα ,ενώ η ΔΕΗ δεν ξέρει τι να κάνει ,όπως είπε σήμερα η ΔΟΥ ......ίσως χρόνος προσαρμογής . Πολύ θετικό το τελευταίο αλλά δέν γράφει πουθενά ,αν πρέπει να συγκεντρωθούν τα επίσημα παραστατικά του παλιού ΕΚΚΟ & ποιός ο υπεύθυνος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.