Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

daniel1989

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα - Βερολίνο
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

daniel1989's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυστυχώς το pm μου έφτασε άδειο. Να προσθέσω στην παραπάνω περιγραφή, για το "μηχανισμό ανύψωσης" που ψάχνω, πώς δεν έχω στο μυαλό μου κάτι με τρελές προδιαγραφές ούτε κανένα γομάρι. Όπως είπα, αν φτάνει τα 3 μέτρα είναι αρκετό. Αλλιώς θα πρέπει αναγκαστικά να πάω σε συμβατικό ανελκυστήρα που θα πάει όμως στα "σκουπίδια" λίγα χρόνια μετά.
  2. Καλησπέρα σας, Αυτό είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω και ελπίζω να μην είμαι σε λάθος κατηγορία. Δουλεύω σε ένα project εφήμερης κατασκευής, με διάρκεια ζωής γύρω στα δύο - τέσσερα χρόνια, η οποία ολοκληρώνεται σε δύο επίπεδα (ισόγειο + 1). Εκτός από σκάλα, χρειάζομαι και έναν ανελκυστήρα ή ράμπα κυρίως λόγω Αμεα. Ράμπα δυστυχώς δεν με παίρνει, εκτός και αν είναι η τελευταία μου επιλογή. Επειδή κεντρική ιδέα είναι η χρησιμοποίηση βιομηχανικών στοιχείων στη σύνθεσή μου, όπως κοντέινερ, αναρωτιόμουν αν υπάρχουν στην Ελλάδα ανελκυστήρες προσωρινής χρήσης για εργοτάξια, οι οποίοι μάλιστα να μην είναι υπερβολικά ακριβοί. Ξέρω ότι ακούγεται παράλογο να αναζητώ έναν τέτοιο ανελκυστήρα μόνο για έναν όροφο, αλλά πρέπει να βρω μία λύση οπότε σκέφτηκα πως δεν χάνω τίποτα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους. Έχει πιάσει κάτι το μάτι μου, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω εξωτερικό λινκ σε αυτό το φόρουμ. Οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση/παραπομπή/πηγή είναι καλοδεχούμενη φυσικά!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.