Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

tsantos

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tsantos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μου είπαν κάπως off the record οτι εμείς το εχουμε προτίνει κ τετοια χωρισ να θέλουν να πουνε πολλα πολλά! άτομο του ΥΠΕΚΑ σήμερα το πρωί μου έιπε πωσ κατα 99% θα δοθεί παράταση!! τι να πω ρε παιδια!!ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ Κ ΕΓΩ οτι μου λένε λέω κ έγω! μακάρι να ήξερα!!! παντως ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ...!! ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΜΕΙΣ!!!
  2. Συνάδελφοι μίλησα και εγώ με το τμήμα ημερισίας διάταξης της Βουλής( 210-3707343-344) και με ενημερώσανε ( ώρα 6 μμ) πως δεν έιχε έρθει μέχρι εκείνη την ώρα κάποια τροπολογία από το ΥΠΕΚΑ ώστε να μπεί σαν " άλλη δίαταξη" στους δυο νόμους που θα ψηφιζόντουσαν σήμερα το απόγευμα! ΄Αυριο θα ψηφιστει ένασ άλλος νόμος (μάλλον του Υ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙΤΗ) ! οπότε αναμένουμε!! την πέμτη δεν ψηφιζετε κανένας νόμος απλά ασχολούντε με τις συμβάσεις την παρασκευή δεν γίνετε τιποτα και το επόμενο νομοσχέδιο ψηφίζετε την ερχόμενη τρίτη 01-03-2011 ΔΕΝ θέλω να αγχώσω κανενα μας αλλά νομίζω πως μου λένε την αλήθεια! οι πληροφορίες μου είναι πως έχει "φύγει" η τροπολογία από το ΥΠΕΚΑ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .......ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ!!
  3. συνάδελφε θα το ζητήσω γιατί άκουσα το εξής κουφό!!! ότι είναι στην κρίση της υπηρεσίας αν δεχτεί την κατασκευή εμπορηκών αποθηκών!!!!έλεοοςςςςςς............ απλά ρωτάω μήπως έχει ασχοληθεί κάποιος/α!
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα. Τσάντος Ιωάννης από Γιάννενα Έχω το έξής πρόβλημα: Στην ΒΙ.ΠΕ. θέλω να κατασκευάσω νέο κτίριο 500 μ2 (στο οικόπεδο υπάρχει εγκατεστημένη βιομηχανία με χρήση Α).Το νέο κτίριο θα κατασκευαστεί σε απόσταση 15μ από το υφιστάμενο. Το νέο κτίριο θα αποτελείται από δυο ορόφους (όροφος στην στάθμη του υφιστάμενου κτιρίου & και ισόγειο σε στάθμη -4,5 μ). ο ιδιοκτήτης θέλει ο όροφος να γίνει εκθεσιακός χώρος για την υφισταμένη βιομηχανία με την χρήση Α και στο ισόγειο να κατασκευασθούν 2 αποθηκευτικοί χώροι( με άσχετη προς την χρήση Α λειτουργία) για εκμίσθωση. Στην διευθ.Αναπτ. επιμένουν πως δεν γίνεται νέο κτίριο με δυο διαφορετικές χρήσεις δηλαδή εκθεσιακός χώρος -εμπορική αποθήκη έχω κατεβάσει τους 2545/97 και 3325/05 νόμους και δεν το διευκρινίζει όσον αφορά τισ εμπορικές αποθήκες καθώς και την μικτή χρήση. Παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ανάλογο ή έχει ασχοληθεί να βοηθήσει! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, ss_sk.
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα.ΤΣΑΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ απο ΓΙΑΝΕΝΑ Έχω το έξής πρόβλημα: Στην ΒΙ.ΠΕ. θέλω να κατακευάσω νέο κτιριο 500 μ2 (στο οικόπεδο υπάρχει εγκατεστημένη βιομηχανία με χρηση Α).Το νέο κτίριο θα κατασκευαστεί σε απόσταση 15μ απο το υφιστάμενο.Το νέο κτίριο θα αποτέλέιται απο δυο ορόφους (όροφος στην στάθμη του υφισταμενου κτιρίου & και ισόγειο σε στάθμη -4,5 μ). ο ιδιοκτήτης θέλει ο οροφος να γίνει εκθεσιακός χώρος για την υφισταμενη βιομηχανια με την χρήση Α και στο ισόγειο να κατασκεαυσθόυν 2 αποθηκευτικοι χώροι( με άσχετη προς την χρήση Α λειτουργία) για εκμισθωση. Στην διευθ.Αναπτ. επιμένουν πως δεν γίνεται νεο κτίριο με δυο διαφορετικές χρήσεις δηλαδή εκθεσιακός χώρος -εμπορικη αποθήκη έχω κατεβασει τους 2545/97 και 3325/05 νομους καθώς κ το πδ για την ΒΙ.ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και δεν το διευκρινιζει οσον αφορά τισ εμπορικές αποθήκες καθώς και την μικτή χρήση. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παρατηρήσεις: 1. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. 2. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  6. συναδελφοι καλησπερα! υπάρχει καμια ετοιμη περιβαλλοντικη μελετη πλυντηριου αυτοκινητων να δω αν μπορω να την χρησιμοποιησω γιατι με επειγει?? ευχαριστω!
  7. συναδελφοι καλησπέρα! μου ανεθεσε ενα ιδωτης τη κατασκευη σε εκτος σχεδιου οικοπεδο αθλητικης εγκαταστασης(μικρης). οταν τον ρωτησα τι ενοοει μου ειπε να του προτεινω πιο πραγμα τον συμφερει!! ετσι λοιπον εχω κατεβασει την νομοθεσια που βρηκα στο βιβλιο της δομικης πληροφορικης ''χρησεις κτιριων και εγκαταστασεων".θελων να ρωτησω αν ξέρει κανεις αν επιτρεπετε εντος της εγκαταστασης να κατασκευαστει καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος π.χ. αναψυκτηριο, κυλικειο, κ.α. δηλ αν υπαρχει καμια εγκυκλιος ή καποιοσ νομος. ευχαριστω για την κατανοηση!
  8. συναδελεφε αυριο θα πα να κανω αποτυπωση και θα σου πω! απλα ειπα μηπως ξέρει κανεις τιποτα σχετικα με την νομοθεσια, τον τροπο κατασκευης κτλ...
  9. συνάδελφοι καλησπέρα! μου ανέθεσαν την μελέτη και τη κατασκευή καμπαναριου εντός οριοθετημένου οικισμού! δεν έχω ξανασχολήθει με το συγκεκριμένο θέμα. παρακαλώ μπορεί να βοηθήσει κάποιος/ά: ευχαριστώ εκ των υστέρων!
  10. Συναδελφοι καλησπερα!θελω την βοηθεια σας! κανω αναθεωρηση της υπ.αριθμ.... οικοδομικης αδειας για αλλαγη επιβλεποντος και αυξηση της επιφανειας και του ογκου του υπογειου.Δηλαδη εχω νομιμοποιηση τμηματος υπογειου χωρις να εξεχει του περιγραμματος του κτιριου Ολα εχουν γινει ενταξει περασα απο γοκ επαε φορολογικα βγηκανε τα προστιμα τα αποδεχτηκε ο ιδιοκτητης και ειναι να 'παρω΄ την αδεια ο διευθυντης ομως της πολεοδομιας με τρεναρει γιατι λεει οτι για να να μου δωσει τη αδεια(εναι απο ΟΛΑ ΔΕΚΤΟ) πρεπει να πληρωθουνε τα προστιμα!!!!!!!ελεος δηλαδη! αυτο δεν συμβαινει στην πολεοδομια της πολης μου αλλα σε πολεοδομια γειτονικης πολης! εγω ξερω οτι εφοσον βγουνε τα προστιμα και τα αποδεχτει ο ιδιοκτητης αυτα΄'φευγουν για αρμοδια ΔΟΥ και μπορω να παρω τησ αδεια απο την στιγμη που κανει αποδοχη! τι τελικα ισχυει?? παρακαλω οποις/α ξερει να βοηθησει ειναι αναγκη!( αν υπαρχει εγκυκλιος την χρειαζομαι!) ευχαριστω προκαταβολικα!
  11. καλημερα!εχω κατεβασει ολα τα αρχεια και δεν ξερω πωσ να κανω την εγακτασταση του προγραμματος! οποτε iliekater βοηθειαααα!
  12. νομιζω ειμαι σαφεστατος! καταθετω εναν φακελο στην πολεοδομια για προελεχγο μελετης με τοπογραφικο δ.κ. και κατοψεις.στα φορολογικα που θα βαλω για να παρω πληροτητα πριν πρωτοκολληθει η αδεια τι πρεπει να βαλω??αμοιβη μελετης κανονικη??ελαχιστη αμοιβη 5000λ??μου ειπαν οτι πρεπει να βαλω το 30% της αμοιβης μελετης??παρακαλω ξερει κανεις τιποτα???
  13. συναδελφοι καλησπερα ξανα! θελω να βαλω μια μελετη για προελεγχο στην πολεοδομια-τι φορολογικα βαζω για να παρω πληροτητα φακελου??30% της αμοιβης μελετης ή την ελαχιστη αμοιβη??παρακαλω οποιoς ξερει να απαντησει ειτε εδω ειτε στο [email protected]ευχαριστω για την κατανοηση! Παρακαλώ γράφετε στην σωστή κατηγορία ZaXoYs
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.