Μετάβαση στο περιεχόμενο

venividivici

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

venividivici's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εννοείται οτι θα πρέπει να δουλεύουμε πέρα απο το ωράριο ως Τ.Α. και δεν θα πληρωνόμαστε αυτές τις υπερωρίες ! Επίσης μπορεί να πρέπει να λείπουμε απο την Υπηρεσία μας και 2 εβδομάδες αν οριστούμε σε άλλο χωρο του Δημοσίου Φορέα μας ως Τ.Α - για να παρέχουμε εκεί τις υπηρεσίες μας -(εχει συμβει σε μηχανικό που αποδεχτηκε τον ορισμό του σαν Τ.Α) κατι που δεν το επιθυμεί ο προϊστάμενος μας καθώς έχουμε οριστεί υπεύθυνοι για έργα ΕΣΠΑ .Αρα σημαίνει σημαντική καθυστερηση στα έργα αυτά καθως τίποτε δεν θα κινείται για εκείνη την περίοδο από Μητρώο Δημοσίων Εργων , Τεχνικά Δελτία μέχρι και Διοικητικές πράξεις. Σας ευχαριστω για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας!
  2. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά οι απόψεις που συλλέγω είναι αντιφατικές . Υπάλληλος από το ΣΕΠΕ με ενημέρωσε όχι μονο εμένα αλλά κι άλλους μηχανικούς ότι λόγω φόρτου εργασίας μπορεί να μην δεχτείς απλά δεν γνωρίζει τις διαδικασίες που θα ακολουθησει η Υπηρεσία μας μετά από αυτή την αίτηση. Ο σύλλογος εργαζομένων επιμένει να κάνουμε ο καθένας ξεχωριστά χαρτί ότι δεν μπορούμε να αναλάβουμε λογω δουλειάς και ελλιπούς επιμόρφωσης τα οποία και ισχύουν. Εργατολόγος με ενημέρωσε ότι αυτό είναι δυσμενής αλλαγή καθηκόντων αλλά επειδή οριζόμαστε περιοδικά ανά εξάμηνο δεν κατανοεί τι σοι Τεχνικός Ασφαλείας είναι αυτός που οριζεται ανα χρονικά διαστηματα ενώ ο χρόνος απασχόλησης κανονικά προκύπτει από το που ορίζεσαι Τ.Α. σε δημόσιο έργο, σε δημόσιο κτήριο, σε αυτοκίνητα της Υπηρεσίας. Επίσης όταν ρώτησα "προηγούμενους" μηχανικούς που αποδέχτηκαν τη θέση Τ.Α για το βιβλιο που έπρεπε να τηρούν μου είπαν ότι δεν είχαν κανένα βιβλίο…
  3. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με ενημερώσει τελικά; Σας ευχαριστώ!
  4. Καλημέρα σε όλους! Πραγματικά κι εμενα με ενδιαφερει να μάθω αν υπαρχει νόμος που μπορεις να αρνηθεις να γινεις Τεχνικός Ασφαλείας σε Δημόσιο Φορέα! Ειδικά όταν η θέση μεσω ΑΣΕΠ δεν αναφεροταν σε Τεχνικο Ασφαλείας, αλλά και τα καθηκοντα που εχω τωρα ξεπερνουν το κλασικό 8 ωρο και οδηγουν σε παραταση του ωραριου μου πολλες φορες εως και 5 ωρες επιπλέον. Οταν ειδικα ειμαι και η μοναδική μηχανικός στο χωρο που γνωριζει Autocad GIS και προγραμματα Διαχείρισης Δημόσιων Έργων! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.