Μετάβαση στο περιεχόμενο

sally

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sally's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ωραιο θεμα θιξατε γιατι εχω να απφασισω αναμεσα στο επαγγελμα του γιατρου (με σπουδες στο εξωτερικο εννοειται) και σε τει μηχανολογιας. τι προτεινετε? δυνατοτητα για να ξαναδωσω πανελληνιες δεν υπαρχει. καθε συμβουλη δεκτη . ευχαριστω.
  2. γεια σε ολους. εχω περασει δευτερο εξαμηνο σε τει μηχανολογιας.ακουω τοσα πολλα γυρω απο αυτο το αρκετα αξιολογο επαγγελμα και ομολογω οτι εχω τρομαξει αρκετα οσον αφορα το μετεπειτα. εκτος απο το γεγονος οτι ειμαι κοπελα και θα συναντησω τεραστιο ανταγωνισμο απο αντρες , με τρομαζει το 750 το μηνα. το κακο ειναι οτι δε με γεμιζει και πολυ το επαγγελμα και ο μονος λογος που θα μπω ειναι για να περασω με εισαγωγικες σε α.ε.ι. αργοτερα. οποιος γνωριζει σχετικα με το τι θα συναντησω ας μου πει αν αξιζει τον κοπο να το ρισκαρω να σπουδασω ή να κανω κατι αλλο, εξωτερικο κτλ. και ποια η διαφορα με τους μηχανικους απο πολυτεχνειο?..ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.