Μετάβαση στο περιεχόμενο

nio2709

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

674 profile views

nio2709's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα,έχω μια περίπτωση με κυκλοφοριακή σύνδεση τύπου Β και ψάχνω τις Εγκυκλίους του ΥΠΕΧΩΔΕ Δ13/0/281/Εγκ/22/90 ''Ηλεκτροφωτισμός κυκλοφοριακών συνδέσεων στο Οδικό Δίκτυο της Χώρας'' και την Εγκύκλιο Ε21/αρ. πρωτ. Δ13/οικ/13239/16-6-2007 της Δ/νσης Δ13 του ΥΠΕΧΩΔΕ.Αν τις έχει κάποιος θα μπορούσε να τις αναρτήσει ή να μου τις στείλει σε pm.Έχω βρει την πρώτη εγκύκλιο αλλά είναι ημιτελής.
  2. Ο μηχανικός δεν είναι υποχρεωμένος να τα δώσει.Σε συννενόηση με τον ιδιοκτήτη και τον προηγούμενο μηχανικό και αναλόγως για ποιό λόγο τα θες.
  3. Και κατά τη δική μου άποψη αξίζει.Απλά είναι αυτό που είπε ο συνάδελφος ότι θα γίνουν πάρα πολλές ερωτήσεις από ζητήματα που έχουν τύχει στον καθένα που θα είναι εκεί.
  4. Αν έχεις την επιλογή και τη δυνατότητα μείνε εκτός ΤΜΕΔΕ ,δηλαδή μη δώσεις ακόμα για άδεια έναρξης επαγγέλματος αν γίνεται,βέβαια είπες ότι έχεις κάνει την αίτηση.Αν δεν είναι απαιτούμενο για την δουλειά ως ερευνητής μην κάνεις έναρξη και δες αν μπορείς να ασφαλιστείς στο ΤΕΒΕ.
  5. Παιδιά προσοχή που αφήνετε τα ποδήλατα σας.Καλή κλειδαριά και να έχετε οπτική επαφή αν γίνεται.Μου έχουν κλέψει το ποδήλατο στη Θεσσαλονική,πήρα άλλο και έχω ένα μόνιμο φόβο όταν το αφήνω κάπου.
  6. ΝΟΚ ,ΓΟΚ και καμία νομοθεσία,αρχή είναι.Συμβουλή μου να ασχοληθείς είτε μόνος είτε με κάποιον άλλον (πιο έμπειρο) να δεις τι σου αρέσει και τι θα βγάζεις από αυτό και μετά βλέπεις.Πάντως κοιτάμε και άλλα,νέα πράγματα-ασχολείες-δουλειές.
  7. Προσωπικά έχω ένα laptop hp με i5 επεξεργαστή κάρτα γραφικών 1gb και 4gb ram,τον έχω από το 2010 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος δεδομένου ότι οι εξελίξεις γύρω από τους υπολογιστές τρέχουν και και μόλις πάρεις κάτι την επόμενη μέρα μπορεί να έχει βγεί κάτι καλύτερο.Πάντως αυτή τη μάρκα εγώ την εμπιστεύομαι,γιατί ακόμα έχω και έναν παλιό από το 2004 που λειτουργεί κανονικά αλλά είναι άλλης εποχής.Δεν κάνω διαφήμιση αλλά και εγώ όταν έψαχνα να αγοράσω άρχισα να αποκλείω μοντέλα όταν έβλεπα σε forum και σελίδες αυτούς που είχαν παρουσιάσει προβλήματα σε άλλους.
  8. Ηλεκτρική θερμάστρα στο πιο χαμηλό.Μικρό είναι το γραφείο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.