Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

environmental manager

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Σπάρτη
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

environmental manager's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα συνάδελφοι, η κατασκευή ξηραντηρίου φλοιών πορτοκαλιού γνωρίζει κανένας που κατατάσσεται? Έχω καταλήξει στην ομάδα 9 στα αα/14, 82 και 83. Πού ακριβώς όμως...?Εάν γνωρίζει κάποιος συν΄'αδελφος θα με βοηθούσσε πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, ψάχνω στατιστικά στοιχεία σχετικά με την παραγωγή αστικών στερεών αποβλήτων σε επίπεδο Δήμου για τουλάχιστον μια δεκαετία. Τα χρειάζομαι και δεν μπορώ να βρω πουθενά κάτι.
  3. Έχω ασχοληθεί. Γίνε όμως πιο συγκεκριμένος λιγο...
  4. Καλημέρα, θέλω να ασχοληθώ με το iso 14001:2004 όμως, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και γενικά, έχω μπερδευτεί με το όλο θέμα. Οι απορίες μου είναι οι εξής για την ώρα: 1. Απαιτείται συγκεκριμένο πτυχίο για να ασχοληθεί κάποιος με το συγκεκριμένο πρότυπο? 2. Εάν τελικά ασχοληθώ, θα πρέπει να δηλώσω και κάποιον αντίστοιχο Κ.Α.Δ. στη εφορία??? 3. Υπάρχει κάποια φόρμα για την σύνταξη φακέλου? Αυτά για την ώρα, αν μου έρθει και κάτι άλλο θα ρωτήσω. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  5. Έτσι ξέρω. Απλά ήθελα να σιγουρευτώ γιατί ακούω διάφορα. Ευχαριστώ παιδιά.
  6. Όχι, αυτό είναι για έκδοση οικοδομικμής άδειας. Εγώ αναφέρομαι σε έκδοση άδειας χρήσης υφιστάμενων δικαιωμάτων χρήσης νερού. Ευχαριστώ πάντως
  7. Καλημέρα συνάδελφοι, μια ερώτηση: Για αγροτεμάχιο το οποίο βρίσκεται εκτός ορίων οικισμού, χρειαζόμαστε και πράξη χαρακτηρισμού από το δασαρχείο? Γιατί στη νομοθεσία δεν έχω βρει κάτι τέτοιο, αλλά το ακούω συχνά-πυκνά.
  8. Καλημέρα συνάδελφοι, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι θα πρέπει να προσέξω στη σύνταξη της παραπάνω ΜΠΕ καθώς δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας με διαφωτίσει παρακαλώ. Επίσης, γνωρίζει κάποιος το νομοθετικό πλαίσιο για τέτοια εγκατάσταση???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.