Μετάβαση στο περιεχόμενο

loufer25

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

loufer25's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οχι, αντισταση μονωσης μεταξυ ακρων διαφορετικων τυλιγματων..
  2. Τελικα πραγματι ηταν ετσι, ενω τα τυλιγματα ειχαν και τα τρια σωστη αντισταση και ιδια ακριβως, και ενω σε τριγωνο δουλευε κανονικα με το ονομαστικο ρευμα....,αν την μετρουσες με μεγγερ η αντισταση μονωσης ηταν ανυπαρκτη... Ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν!
  3. Εγω παω εκει πρωτη φορα. Απ οτι ξερω δουλευε κι εριχνε ασφαλεια συνεχως οποτε την ειχαν ξεσυνδεμενη καιρο τωρα. Πηγα να βγαλω τα καλωδια απο τον πινακα και βρηκα το ενα φαγωμενο απο πο τικο,οποτε ειπα να την δοκιμασω γιατι αφου αφαιρεσα το χτυπημενο καλωδιο τα τυλιγματα τα μετρησα και φαιβονταν τελεια και μεταξυ τους και προς την γη..
  4. Δυστυχως η αντλια ειναι σε γεωτρηση 40 μετρων και δεν εχει βγει ποτε... Αν δεν βγαλω ακρη αναγκαστικα θα πρεπει να βγει..
  5. Καλημερα, αν μπορει καποιος μια βοηθεια. Εχω μια αντλια που ενω σε τριγωνο δουλευει κανονικα, σε αστερα δεν ξεκιναει,και τραβαει περισσοτερο ρευμα απο και απο την συνδεσμολογια τριγωνου (40 Α ανα φαση). Η συνδεσμολογια σε αστερα εχει ελεγθει επιμελως και ειναι σωστη. Το ερωτημα μου ειναι το εξης: Αν η γεφυρα εχει γινει αντι στα u2-v2-w2 εχει γινει στα u1-v2-w1 για παραδειγμα θα μπορουσε να παιζει ρολο? Επειδη τα ακρα των 6 καλωδιων που ερχονται απ τα τυλιγματα δεν ειναι γραμμενα, δεν μπορω να ξερω την αρχη καθε τυλιματος και το τελος...
  6. Μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με το ποση ειναι η μεγιστη κλιση στην οριζοντια σωληνα αποχετευσης για μια λεκανη; Σκεφτομαι να βαλω πισωστομια λεκανη αλλα επειδη εχω εσσωτερικο τοιχο πισω απ την λεκανη, θα πρεπει να βαλω στον τοιχο ευθεια σωληνα αναμονη για την λεκανη και να κανω αποτομο κατεβασμα ωσπου να φτασω τον εξωτερικο τοιχο και να βγω εξω απ το σπιτι (1,5 μετρα αποσταση). Το κομματι αυτο ειναι κατω απο τη σκαλα του σπιτιου και δεν με πειραζει αν δεν το καλυψει η τσιμεντοκονια. Αν βαλω κατωστομια λεκανη θα χρειαστει να ανεβει το πατωμα γυρω στους 18 ποντους ,και δεν ξερω αν ειναι επιτρεπτο τοσο πολυ. Συνηθως τοσο ανεβενει το πατωμα αν εχω κατωστομια λεκανη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.