Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

fon

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

fon's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην πρωτη σελιδα του ΟΣΔΕ μου δινει συντεταγμενες του σταύλου από τσιμεντόλιθους (προσεγγιστικά), δηλαδή ο σταυλος ειναι 6,00Χ20,00 και βάζοντας τις συντεταγμένες στο cad μου δίνει 6,30Χ19,50 περίπου. Το απόσπασμα του κτηματολογίου είναι θωλό. Έξω από το περίγραμμα των συντεταγμενων υπάρχει αυθαιρέτη επέκταση του σταύλου με λαμαρίνες - ξύλα. Μπορώ να ταδηλώσω όλα μαζί;
  2. Στην πρωτη σελιδα του ΟΣΔΕ μου δινει συντεταγμενες του σταύλου. Το απόσπασμα του κτηματολογίου στη ίδια σελίδα είναι θωλό. Έξω από το περίγραμμα των συντεταγμενων υπάρχει αυθαιρέτη επέκταση του σταύλου. Μπορώ να το δηλώσω;
  3. στην πολεοδομία μου απάντησαν ότι τα παραπάνω ισχύουν για κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο ή το πολύ στο α' όροφο
  4. λόγω βιασύνης ξέχασα να αναφέρω του πδ 71/88 (νέα κτίρια).
  5. γνωρίζει κανείς αν απαιτούνταν σκάλα με πλατύσκαλο σε πολυκατοικία που κατασκευάστηκε με οικοδομική άδεια του 1979; που μπορώ να βρω νόμο; ευχαριστώ συνάδελφοι.
  6. μπορώ να κάνω χρήση του άρθρου 9, παρ 5 (μικρά καταστήματα), σε κατάστημα δευτέρου ορόφου εμβαδού 58,00μ2, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω μια έξοδο διαφυγής μέσω ενός κλιμακοστασίου; "σε καταστήµατα που δεν έχουν περισσότερους από έναν όροφο πάνω από το ισόγειο, ούτε περισσότερο από ένα υπόγειο, και κανένας όροφός τους δεν έχει εµβαδό µεγαλύτερο από 250 τ. µέτρα, εφόσον δεν περιλαµβάνουν επικίνδυνους χώρους" πιστεύω ότι η σύνταξη δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως: "σε καταστήματα που δεν βρίσκονται πάνω από τον πρώτο όροφο" ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  7. μηπως γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία για αναγνώριση οδού ως προϋφιστάμενης του 1923; βάση ποιάς νομοθεσίας; ευχαριστώ προκαταβολικώς για το χρόνο σας. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  8. μηπως γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία για αναγνώριση οδού ως προϋφιστάμενης του 1923; βάση ποιάς νομοθεσίας; ευχαριστώ προκαταβολικώς για το χρόνο σας.
  9. για τοίχο αντιστήριξης έκανα αναλυτικό προϋπολογισμό και έβαλα εκσκαφές και σκυρόδεμα. έβγαλα προϋπολογισμό 2500 ευρώ. Ποιές κατηγορίες μελετών θα βάλω; αρχιτεκτονικά με δαπάνη 2500ευρώ και κατηγορία ΙΙ; στατικά με 30%*2500 = 750ευρώ και κατηγορία ΙΙΙ; θα βάλω τεύχη δημοπράτησης και χρονικό προγραμματισμό; απαιτείται τίποτε άλλο; ευχαριστώ για τη βοήθεια σας προκαταβολικός.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.