Μετάβαση στο περιεχόμενο

Fotodotis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. αν όμως δεν ήταν από τα καλούπια, (λεμε αν) τότε θα ήταν ok γενικά;;
  2. Η ερώτηση λοιπόν είναι απλή, για ένα τριώροφο μεγάλο κτίριο, πολλά διαμερίσματα σε έναν όροφο. υπάρχει μέγιστη επιτρεπόμενη κάμψη δοκού; και ποια είναι η μέγιστη κάμψη που μπορεί να έχει ένα κτίριο για να είναι ασφαλές; Το όλο θέμα το είχα απορία καθώς μερικοί από τους δοκούς του κτιρίου δεν είναι όλοι ισχύ και μερικοί έχουν ένα πολύ μικρό λυγισμό, λόγο φορτίων μάλλον. Δεν έχει ''νιώσει" πολύ μεγάλους σεισμούς και δεν έχει λόγο να έχει παραπάνω φορτίο απο την προβλεψη του, και έχω λοιπων την απορεία, αφου δεν έχει παραπάνω φορτίο απο ότι πρέπει, τότε γιατι μερικοί δοκοί λυγίζουν ελαφρός; εδώ να πω ότι είναι και άλλα σπίτια στην περιοχή έτσι και φαίνεται ότι δεν έχουν πρόβλημα. (εκτός από ένα άλλο σπίτι κοντά). δεν είμαι μηχανικός, αλλά σπουδάζω σε αυτό, άραγε είναι ασφαλές και αξιόπιστο ένα διαμέρισμά εκεί; και αν ναι, θα είναι αξιόπιστο και στο μέλλον άραγε, θα έχει αγοραστική αξία;;; Πείτε τη γνώμη σας, δείτε το δεξιά μπροστά για παράδειγμά, και το "τ" κοντά στην είσοδο.
  3. ωραία, θα το κοιτάξω thx Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Manolis gon
  4. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να βγάζει τα σίδερα και να βάζω φορτία και διαστάσεις μονο, και αν υπολογίζει μόνο του ροπές Αs διαστάσεις και αριθμό σίδερων κ.τ.λ. ???
  5. τα εχω αυτά, αλλά το μόνο που βγάζουν είναι τα As και μετά εγω επιλέγω το σίδερα, αλλά δεν ξέρω ποια πάνε κάτω και ποία πάνε πάνω, τα χωρίζουμε στα 2? και βάζουμε τα μισά πανω και τα μισά κάτω;; και γενικα αυτη η διαδικασία θελει χρόνο.
  6. εννοω ότι δεν χρειάζεται να γίνει μια επαγγελματική δουλειά με αυτή την έννοια εννοω. αλλά δεν μπορώ να το βρω αυτή τη στιγμή το βιβλίο γιατί δεν είμαι στη σχολή.
  7. Μπορείτε να μου πείτε έναν εύκολο τρόπο να βρω τα σίδερα για κάποια δοκάρια? έχω τα φορτία για κάθε δοκό και τις διαστάσεις διατομής τους. Δεν πρόκειται για πραγματικό σχέδιο, εργασία είναι, οπότε και να μην είναι πλήρως επαγγελματικό δεν με πειράζει. thx.
  8. για πολύ απλή μηχανή εσωτερικής καύσης όπως π.χ. μια μηχανή από απλή γεννήτρια. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μειωθεί εσθητά ο θόρυβος που κάνει;; αν γινόταν αντικατάσταση η βενζίνη με αέρια-καύσιμα;; αν μπορούσε να μειωθεί η πίεση που δέχεται το μείγμα καυσίμου λίγο πριν την εκτόνωση, ενδεχομένως να μείωνε την απόδοση της μηχανής, θα μείωνε και τον θόρυβο? και είναι κάτι τέτοιο εφικτό;;; κάποια άλλη ιδέα;;; thx!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.