Μετάβαση στο περιεχόμενο

sofisalsera

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

738 profile views
  • skalok

  1. ! Ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση κ για τον χρόνο σου!!!
  2. Μια λεπτομέρεια.. μόνο στα 100 τμ έχει μπει η ενδοδαπέδια. Στη σοφίτα δεν έχω βάλει.
  3. Ελληνικό λες ε? τι άλλο να προσέξω? να δώσω σημασία πιο πολύ στα kw ή στο % απόδοση?
  4. Ποια η διαφορά μαντεμένιου κ πυρότουβλου ενεργειακού τζακιου; Να προτιμήσω ξένης προέλευσης ή ελληνικής;
  5. Παιδιά ο μηχανολόγος μου λέει να βάλω αντλία 15 kw ο υδραυλικός 8,5 kw ενώ ο μηχανικός 12 Kw. Το σπίτι είναι 100 ισόγειο κ 50 σοφίτα (με εσωτερική σκάλα). Ποιόν να ακούσω?
  6. Καλημέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας για το ποια εταιρεία μου προτείνετε ως πιο έμπειροι ,για την τοποθέτηση ηλιακών κ μπόιλερ (200 λίτρων) . Το σπίτι είναι 100 τμ νεόδμητο κ έχει ήδη τοποθετηθεί η ενδοδαπέδια θέρμανση, την οποία θέλω να συνδέσω με αντλία θερμότητας. Σας ευχαριστώ πολύ.
  7. Είναι εκτός σχεδίου, αλλά εντός ζώνης.. με καλύπτει το Άρθρο 9 όσον αφορά την μάντρα μου? (Δουλείες που έχουν συσταθεί έως τη δημοσίευση του παρόντος νόμου δεν παρεμποδίζουν την έκδοση άδειας δόμησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Οι δουλείες αυτές καταργούνται κατά τη διαδικασία των επόμενων παραγράφων, αν εκδοθεί νόμιμη οικοδομική άδεια για να γίνουν στο δουλεύον ακίνητο κατασκευές ή εγκαταστάσεις που καθιστούν αδύνατη, εν όλω ή εν μέρει, την άσκηση της δουλείας.) Ευχαριστώ..
  8. Γεια σας παιδιά, έχω οικοδομική άδεια 2013 κ ο πίσω γείτονάς μου ζητάει δουλεία διόδου από εμένα. Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει δουλεία κ μπορεί να εισέλθει στο ακίνητό του από άλλα 3 σημεία. Διεκδικεί να πάρει από εμένα κ με τρέχει στα δικαστήρια. Μπορεί να πάρει από εμένα? Σημείωση.. έχω ξεκινήσει μάντρα.
  9. Μπορεί η στέγη να τοποθετηθεί πάνω από το επιτρεπόμενο ύψος της περιοχής?.. Να ξεπεράσω το 5,20 της συνολικής ισόγειας οικοδομής. Ρε παιδιά είναι λίγο το ύψος για σοφίτα 1,20 σ' ένα ισόγειο!! Δεν μπορώ να το μεγαλώσω??? κάπως?? Κάτι???
  10. Ύψος στέγης είναι η µεγαλύτερη κάθετη απόσταση από το σηµείο έδρασής της έως το ανώτατο σηµείο της και αν δεν ορίζεται διαφορετικά, δεν µπορεί να υπερβαίνει τα 2,00 µ. από το ανώτατο επιτρεπόµενο ύψος της περιοχής. Δηλαδή το επιτρεπόμενο ύψος της περιοχής στην δική μου περίπτωση είναι το 1,20???..άρα δεν μπορώ να πάω πάνω από (1,20 + 2,00) = 3,20????..έτσι κι αλλιώς δεν πάω..
  11. ευχαριστώ πολύ.. χωρίς να μετράει στο SD σωστά? εφόσον αποτελεί το 1/2 του ισογειου! Τα greeklish απαγορεύονται, οπότε διορθώστε το μήνυμά σας. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.