Μετάβαση στο περιεχόμενο

petran2855

Members
  • Περιεχόμενα

    27
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Βόλος
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

490 profile views

petran2855's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα συνάδελφοι. Τελικά, μήπως γνωρίζει κάποιος ποιες μελέτες δικαιολογεί το πρόγραμμα πέρα της ΕΕΜΚ και της μελέτης φυσικού αερίου; από ότι διάβασα πιο πριν, έχουν και άλλοι το ίδιο ερώτημα.
  2. Δηλαδή η χθεσινή ανακοίνωση ότι σήμερα στις 8 θα συνεχιστεί η διαδικασία, ήταν ένα ψέμα; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει επειδή ως γνωστόν σέβονται τη δουλειά μας και τον κόπο μας.
  3. Καλημέρα. Μπορεί κάποιος από εσάς να συνδεθεί σήμερα; Με την οριστική έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Φορτώνει συνέχεια και τίποτα. Δε μου βγάζει τα τικ δίπλα (μόνο στα βασικά στοιχεία) όμως δε μου στέλνει και κάποιο μήνυμα ότι υπάρχει κάπου πρόβλημα.
  4. Έχεις δίκαιο. Δεν είχα βάλει τα τετραγωνικά που έχουν κατεδαφιστεί και γιαυτό δε μου έβγαζε εντολές πληρωμής. Απλά με μπέρδεψε επειδή έλεγε πρόστιμο 400Ε (500 κανονικά αλλά λόγω ένταξης στο πρώτο εξάμηνο, γράφει 400), και στη συνέχεια έλεγε υπόλοιπο προς πληρωμή: 0. Με βοήθησες πολύ. Ευχαριστώ!!
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι. Μου έτυχε μία δήλωση για ήδη κατεδαφισμένα κτίσματα. Οπότε στον τύπο αυθαιρεσίας επέλεξα ΄΄Κατεδαφισμένα (άρθρο 106 παράγραφος 4). Στη συνέχεια το προχώρησα στην αρχική υποβολή. Σύμφωνα με το νόμο ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώσει το παράβολο (500 ευρώ για ήδη κατεδαφισμένα) και μετά ΄΄εφαρμόζεται η διαδικασία διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος΄΄. Το πρόβλημα είναι ότι δε μου έβγαλε εντολή πληρωμής για το παράβολο. Δηλαδή μετά την αρχική υποβολή, στα οικονομικά στοιχεία δεν έχει τίποτα. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως εξοφλείται το εν λόγω παράβολο;; Επίσης εάν το προχωρήσω πάει κατευθείαν οριστική υπαγωγή. Μου το επιτρέπει δλδ και ας μην έχει πληρωθεί τίποτα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.
  6. ισχυει οτι το προστιμο θα ειναι μικροτερο. Μαλλον ετσι θα το κανω και φυσικα θα αναφερω στην τεχνικη εκθεση τι ακριβως συμβαινει. αν εχεις τον χρονο και την καλοσυνη τσεκαρε και μια ερωτηση που εχω κανει εδω http://www.michanikos.gr/topic/35808-%CE%9117-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%91%CE%BC%CE%B5%CE%91-%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD/page-81 γιατι εχω κολλησει. ευχαριστω πολυ
  7. τελικα υπαρχει κατι νεωτερο. Γιατι αμα τα βαλω ολα μαξ μου βγαινει το προστιμο 9000 για 30 m2. Και αναλογικα δεν ξερω πως να τα υπολογισω. Ειναι αγροτεμαχιο 1 στρεμμα εκτος οικισμου μη αρτιο και μη οικοδομησιμο. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.
  8. καλησπερα συναδελφοι, εχω μια απορια και μετα απο πολυ διαβασμα ακομα δεν εχω βγαλει ακρη. για να τσεκαρω αν μια κατοικια τηρει τις προϋποθεσεις για κυρια ή κυρια και μοναδικη, προσθετω τα τετραγωνικα μονο τωνκυριων χωρων και τα συγκρινω με τα 70+15*χ ή όλα???
  9. apier αρχικά σε ευχαριστώ πολύ. Έχω και μία τελευταία ερώτηση. Όταν βάζω ΜΕ οικοδομική άδεια και πατάω υπαγωγή, μου ζητάει αριθμό αδείας. Εκεί τι βάζω??
  10. ναι αλλά άμα βάλω ΜΕ οικοδομική άδεια, στα φύλλα καταγραφής μου ζητάει ποσοστό υπέραβασης δόμησης, κάλυψης κτλ. Αυτά πως τα υπολογίζω? Προσθέτω τα τετραγωνικά του προ 55 κτίσματος και του αυθαιρέτου και τα συγκρίνω με τα επιτρεπόμενα της περιοχής? Και αν δεν ειναι οικοδομήσιμο το γεωτεμάχιο?
  11. εκανα και μια αλλη σκεψη. Μηπως επειδη τακτοποιω την αποθηκη η οποια ειναι του 2000, πρεπει τελικα να βαλω ΟΧΙ στην οικοδομικα αδεια και απλα να αναφερω στην τεχνικη εκθεση οτι υφισταται και κτισμα προ του 55??? ή ειναι λαθος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.