Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Nikos_Pap

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

681 profile views
  • XERKYN

Nikos_Pap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όσον αφορα την ανανέωση πιστοποιητικού πυρασφάλειας σε υφιστάμενη επιχείρηση και επέκταση της γιατι θα τοποθετηθούν δύο φιάλες υγραερίου 1)Μου είπαν απο την πυροσβεστική οτι πρέπει να σκανάρω την παλία μελέτη-πιστοποιητικο με ολα τα παλία έγγραφαν που υπάρχουν και να τα ανεβάσω στην πλατφόρμα e-adeies ωστς να γείνει πλέων ηλεκτρονική, που απο εκει θα παρω ηλεκτρονικό αριθμο πρωτοκόλλου και μετα θα ξεκινήσω την διαδικασία του νέου πιστοποιητικού. εχει κάνει κάποιος αυτη την διαδικασία να μας πει λεπτομέρειες? μεσα απο το e-adeies η αιτηση ξεκινάει απο το τον τύπο πράξης 253? 2)Εχουν αλλάξει οι υπέυθηνες δηλώσεις μηχανικού και ιδιοκτήτη, υπάρχει κάποιο πρότυπο ή απλά τις συντάσσουμε μονη μας με βάση αυτα που ζητάει η 13/2221, για να τις ανεβασουμε στο σύστημα. ?
  2. Εχει βγει αλλη μια παρόμοια προκήρυξη τωρα το 2021 https://ecopress.gr/mitroo-eetaa-pos-tha-ginoun-oi-proslipseis-michanikon-stous-dimous/?fbclid=IwAR3h6RlS0-1sWkEyF87YZtznK_btselbRZw8pWr3WfdKtGhLIU6HF7zsbEQ αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι εγω σαν μηχανικός ΤΕ μπορώ να κάνω εγγραφή και να δηλώσω συμμετοχή? δουλευα στον δήμο μου με ΣΟΧ 8 μηνών στην Τεχνική υπηρεσία, τωρα ειμαι άνεργος.
  3. τους εχω παει ολα τα χαρτια εκτος της φωτογραφίες που δε πρόλαβα να βγαλω εκεινη την ημερα και τα χρήματα για την πρωτη εγγραφη-συνδρομη ..μετα έπιασε ο κορονοϊος και τα παράτησα..
  4. στον ΕΕΤΕΜ ή στον ΤΕΕ? ειμαι νεος στο επάγγελμα δεν ειναι δυο μηνες που ξεκίνησα μονος μου..
  5. ναι για τα ηλεκτρολογικά γνωρίζω οτι πρεπει να ειναι θεωριμένο απο το ΕΕΤΕΜ. Οποτε πρέπει να εγγραφώ και σε κάποιο σύλλογο υδραυλικών ή μπορει να μου το θεωρήσει και αυτο το ΕΕΤΕΜ;
  6. θα επιστρέψω λίγο την κουβέντα στο τίτλο του θέματος για να μην ανοιγω αλλο θεμα... πελατης μου που μένει στο ισόγειο θέλει να πάρει νέα παροχή ρεύματος για τον πρώτο όροφο που είναι στα χτύρια αυτη την στιγμή.(δεν θελει εργοταξιακό) το οίκημα ειναι νόμιμο. περα απο τα χαρτία του ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ..κτλ) μου ζητάει και μία βαιβαίωση υδραβλικού θεωριμένη απο το σωματιο. εγω ως ηλεκτρολόγος μηχαμικός ΤΕ μπορώ να του την εκδόσω? και αν δε μπορώ εγώ συνάδελφος μου με πτυχίο ΑΠΘ μήπως μπορεί αυτός?
  7. Γειά σας.. παρόλο που ειμαι παλίος αναγνώστης στο forum ειμαι νέος στο χώρο του επαγγέλματος, εδω και κατι μήνες.. μου ζητήθηκε απο πελάτη μου να κινήσω τις διαδικασίες ωστε να ηλεκτροδοτηθεί ανα αγροτεμάχιο που εχει αγοράσει προσφατα και εχει φτιάξει μεσα ενα νέο θερμοκήπιο..οι απορίες μου ειναι οι παρακάτω 1) στο σχέδιο κάτοψης που δείχνω τα ηλεκτρολογικα με αναγκάζει να αναγράφω και τετραγωνικά/διαστάσεις θερμοκηπίου-αγροτεμαχίου; 2)Τί διαφορά έχει η αίτηση ηλεκτροδότησης τύπυο Α απο την τύπου Β; και ποια πρέπει να συμπληρώσω για αγροτικό ρεύμα; 3)θα τοποθετηθεί και μια μικρή γεννήτρια γύρο στα 7-10KVA, χρειάζεται να κατατεθεί και το έγγραφο "ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ" 4)χρειάζονται καποια άλλα έγγραφα; Το δίκτυο της ΧΤ ειναι στα 10 μετρα απόσταση απο το αγροτεμάχιο.
  8. τελικά δεν έψαξα στο πιο προφανές σημείο...είχε; ανεβάσει το manual ο επιβλέπον στο open e class ευχαριστώ πολύ παιδιά κ για την βοήθεια κ για τις συμβουλές σας. κάλος σας βρήκα κ θέλω να σας πω ότι έχετε κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλεία εδω μεσα..εχει παρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες . Sw0rdf1sh φοροτεχνική μελέτη έχω βγάλει κ στο χέρι όλα υπολογισμένα στο κομπιουτεράκι σε ένα εργαστήριο που είχαμε στις εγκαταστάσεις 2. και όχι μονό φωτοτεχνικη αλλά κ όλη την ηλεκτρολογική μελέτη και την θέρμανση...ιδικά όμως την φωτοτεχικη πρεπει να την θυμηθω γιατι έχει πέρασε καιρός... τώρα όσο για τα αγγλικά Σταύρο καλά τα λες αλλά δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ και με αυτό...έχω πολύ φόρτο εργασίας με την σχολή κ εργάζομαι κιόλας...όπως κ να έχει πάντως ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας..
  9. γεια σας ειμαι κενούριος στο forum. τελειώνω τωρα το ΤΕΙ ηλεκτρολογίας Ηρακλείου Κρήτης κ εχω πάρει την πτυχιακή μου που είναι η μελετη ενός πρότυπου σχολείου . είμαι στο στάδιο της φιλοτεχνικής μελέτης.. η μελέτη γενικός γίνετε στο fine της 4M αλλα την φωτοτεχνική μελέτη μου είπε ο επιβλέπων να την κάνω στο dialux4.11 που είναι free το θέμα μου είναι οτι δεν βρίσκω έναν ελληνικό οδηγό.. κ τα αγγλικά μου δεν ειναι κ τόσο καλα θα φάω παρα πολύ χρόνο στο να κατσω να κάνω μια μεταφραση καλή..υπάρχει τιποτα στα ελληνικά?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.