Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

paradeisenia

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by paradeisenia

  1. καλημέρα,είμαι πολιτικός μηχανικός τε κ θέλω να προσθέσω μια επιπλέον εργασία στον κωδικό μου, για να τοποθετώ φωτοβολταικά, δηλαδή θα βρίσκω εναν πελάτη κ θα του κάνω προσφορά για τα υλικά κ την εγκατάσταση, τα υλικά θα τα στέλνει η εταιρία κατευθείαν στον τόπο του έργου εγώ απλά την παραγγελία θα κάνω, για την εγκατάσταση θα μου κόβει ηλεκτρολόγος δπυ, ο λογιστής μου λεει οτι πρέπει να έχω αποθηκή κ ταμειακή μηχανή ισχύει κάτι τέτοιο....?αφού εγώ δεν θα τα αποθηκεύω κάπου ολα αυτά....??γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει....???
  2. Καλημέρα. Ένας ιδιοκτήτης έχει κατασκευάσει χωρίς οικοδομική άδεια μια κτηνοτροφική μονάδα και τώρα θέλει να την νομιμοποιήσει. Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία; Στην πολεοδομία δεν με βοηθήσαν ιδιαίτερα!
  3. ευχαριστώ για την απάντηση....όμως στο υποργείο που ρώτησα μου απάντησαν οτι μπορώ να έχω κατοικία στο πατάρι καταστήματος.....το θέμα είναι οτι έχω διαφορά στο πρόστιμο..... hotpepper έχει διαφορετική είσοδο για την κατοικία.....κ η διαφορά στο πρόστιμο είναι σχεδόν 2000 ευρώ.για όλες τις βλακείες που έχουν κάνει εμείς τρέχουμε.....ευχαριστω παντως
  4. το προβλημά μου είναι οτι στο ισόγειο το λειτουργεί ως κατάστημα αρα για τον η/χ το πρόστιμο είναι με τις τιμές καταστήματος.....ενώ το πατάρι σαν κατοικία....κ δεν ξέρω πως να το περάσω στο συστήμα....μήπως πρέπει να πληρώσει δυο αμοιβές...??
  5. καλησπέρα.... έχω μια απορία, σε ενα ισόγειο κατάστημα ο ιδιοκτήτης έχει κλείσει εναν η/χ και εχει δημιουργήσει παράνομα πατάρι οπου η χρήση είναι κατοικία. το πρόστιμο πως θα βγεί σε αυτή την περιπτωση?μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
  6. αφού εχει γίνει παράνομα το υπόγειο....και θα γίνει αυτοψία για την αναθεώρηση...έχω μπερδευτεί πολύ....
  7. καλημέρα.... έχω μια άδεια η οποία είναι σε ισχύ.....θέλω ομως να τροποποιήσω την αρχιτεκτονική μελέτη..... η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο των μπετών.....εχει ήδη ομως γίνει μια παρανομία....ενω η άδεια δεν έχει υπόγειο...ο ιδιοκτήτης εχει προσθέσει ενα υπογειο 70 τμ. η απορία μου ειναι η εξής....θα πρέπει να κάνω νομιμοποίηση οσον αφορά το υπόγειο...??
  8. καλημερα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : σε ένα κατάστημα έχει δημιουργηθεί πατάρι το οποίο το χρησιμοποιεί σαν κατοικία ο ιδιοκτήτης. έχει κοινή είσοδο με το κατάστημα.....μπορώ να το τακτοποιήσω...??δηλαδή να το δηλώσω σαν κατοικία το πατάρι...???
  9. καλημέρα.... που μπορώ να βρώ τιμή ζώνης για τους οικισμούς και τα εκτός σχεδίου..??? σε αυτη την διεύθυνση http://www.gsis.gr/ANTIKEIMENIKES_AXIES_2007/PERIFEREIES.html μπήκα αλλά δεν μπορεσα να καταλάβω.... μπορείτε να με βοηθήσετε....???ευχαριστω
  10. καλησπέρα..... σε ενα χωράφι εκτός σχεδίου θα εκδοθεί άδεια για δυόροφη οικοδομή και ο ιδιοκτήτης θέλει και μια αποθήκη.....η αποθήκη είναι αγροτική ή θα την εντάξω στις αμοιβές στις γεωργοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις....???σημείωση....αγρότης δηλωνει ο ιδιοκτήτης....
  11. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις....και γω πιστεύω οτι πρέπει να μετρήσει στην δόμηση και στην κάλυψη αλλά δεν μπορώ να το βρω στο ΓΟΚ....μήπως γνωρίζετε που να ψάξω...????
  12. Σε δυόροφη οικοδομή που βρίσκεται σε οικισμό προ του 23, το εξωτερικό κλιμακοστάσιο (το οποίο μετράει στην δόμηση) καταλήγει σε εξώστη ο οποίος εξυπηρετεί την επικοινωνία δύο διαμερισμάτων. η επιφάνεια του εξώστη απο την σκάλα μέχρι τις εισόδους των διαμερισμάτων μετράει στην κάλυψη και στη δόμηση.....????
  13. καλημέρα..... σε μια νεα δυόροφη οικοδομή εχω στο ισόγειο 67τμ κατάστημα...κ στον όροφο κατοικία... θελω να κάνω καφετέρια στο ισόγειο δηλαδή χώρο συνάθροισης κοινού.... μου είπαν στην πολεοδομία οτι χρειάζομαι αλλαγή χρήσης,ομως σύμφωνα με ενα άρθρο λενε που αφορά τους χώρους συνάθροισης κοινού μου είπαν οτι απατείται τουλάχιστον 70τμ καθαρός χώρος για τραπεζοκαθίσματα ωστε ο πλυθησμος να είναι τουλάχιστον 50 άτομα......τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση....?μηπως γνωρίζετε..??
  14. σας ευχαριστω πολυ....η κατοικια ειναι ιδιοκτητη κ ουτε προκειται να χτισω αλλο οροφο.....οποτε θα χρησιμοποιειται μονο κ μονο για την κατοικια......με την οδευση εχω οντως ενα προβληματακι αλλα πιστευω να το ξεπερασω......ευχαριστω....!!!!
  15. καλησπερα.....εχω ενα προβλημα αν ξερετε παρακαλω βοηθηστε με....εχω μια τριοροφη οικοδομη...στο ισογειο υπαρχει καταστημα, α και β εχω μια μαιζονετα.....χρειαζεται φωταγωγος στο κλιμακοστασιο....????? Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους του forum. Ευχαριστώ. acnt
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.