Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Panos Dajko

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Panos Dajko's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυστυχως δεν χρησιμοπιηθηκε καποιος υπερευστοποιητης.Συναδελφος σε οικοδομημα αλλα σε παραθαλασσια περιοχη εκανε το εξης: Καταρχην το σκυροδεμα δεν επεσε σε μπετοφορμ αφηνοντας καποια σημαδια στο σκυδορεμα.Το ετριψε εν συνεχεια πολυ,δεν ασταρωσε ουτε το επαλειψε μα λεπτοκοκκο κονιαμα που αναφερεις,αλλα το επαλειψε με ενα ειδικο υγρο το οποιο παρελειψα να ρωτησω ακριβως,ισως ειναι και αυτο που αναφερεις.Απο οτι μου ειπε δεν θα χρειαστει να γινει ανανεωση καθε 2-3 χρονια. Στην δικη μου περιπτωση ωστοσο το σκυροδεμα ειχε πεσει σε μπετοφορμ,αριστη ποιοτητα χωρις υπερευστοποιήτη.Μπορει να γινει κατι μονιμο χωρις να ακολουθησω την πρωτη περιπτωση? Επισης εψαξα και σε αλλα θεματα για την θερμομονωση εσωτερικα στα δοκαρια και τις κολωνες που θα ειναι εμφανη και απο οτι ειδα δεν θα υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα με την εσωτερικη μονωση.Απλως επειδη στην δικη μου περιπτωση το οικοδομημα ειναι σε ιδιαιτερα κρυα περιοχη και οχι σε παραθαλασσια δεν ειμαι σιγουρος αν θα πρεπει να ακολουθησω την "πατεντα" του συναδελφου που αναφερω.
  2. Oκ συγνωμη για τον τιτλο.Καποια δοκαρια και κολωνες ερχονται σε επαφη με το κτιριο.Εκει εχω σκεφτει να κανω εσωτερικη μονωση,δηλ να το "ντυσω" εσωτερικα με πολυστερινη και να τα τριψω εξωτερικα περνωντας τα με καποιο προστατευτικο υγρασιας κλπ.Αυτο που θελω να σιγουρεψω ειναι η προστασια απο το κρυο.Το οικοδομημα ειναι σε πολυ κρυα περιοχη γιαυτο.
  3. Ναι με το εκτεθιμενο εννοω το εμφανες με την εννοια ,που οπως περιγραφω στο πρωτο ποστ,δεν θα σοβατιστει ουτε εχει η θα μονωθει με καποιο μονωτικο.
  4. Παιδια χαιρετώ,το πρωτο μου ποστ εδω περα.Ηθελα να ρωτησω το εξης.Θελω να αφησω καποια δοκαρια και καποιες κολωνες σε ενα οικοδομημα εκτεθιμενα δηλ. να τα τριψω καλα και χωρις να τα περασω με σοβα.Το σκυροδεμα που εχει πεσει εχει μπει σε καλουπια καινουργια και δεν εχουν αφησει κανενα απολυτως σημαδι εν ολιγοις ειναι τελειως λεια.Επειδη το οικοδομημα ειναι σε αρκετα κρυα περιχοχη θα υπαρχει προβλημα με τις κολωνες και τα δοκαρια που θα τριψω αν δεν καλυφτουν με καποιο σοβα?Εχω ακουσει οτι το περνανε με ενα ειδικο υγρο που δεν κρατει το νερο.Τι προτεινετε εσεις οι πιο εμπειροι?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.