Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gsoup

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gsoup

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι , από τα λεγόμενα του άρθρου θα ήθελα την γνώμη σας για το τι καταλαβαίνετε όσον αφορά για το πρόγραμμα κτηματογράφησης στην Μεσσήνια ? Συγκεκριμένα επειδή στη Μεσσηνία δόθηκε την 30-08-2019 παράταση (χωρίς φεκ , αλλά μέσω δελτίου τύπου) ενός μηνα (δλδ λήγει 27-09-2019) θα δώσει και άλλη έξτρα παράταση(οιουδήποτε χρόνου) σύμφωνα με το άρθρο ή ημερομηνία 27-09-2019 θα είναι η τελική (και είναι η παράταση η οποία θα δοθεί σε φεκ που εννοεί το άρθρο) ?
  2. gsoup

    HashGenerator

    Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος να μου λύσει το εξής πρόβλημα : όταν πατάω το πλήκτρο υπολογισμού και ενώ έχω επιλέξει το αρχείο μου (dxf 2004) κανονικά δεν μου εμφανίζει τον αλγόριθμο SHA 512 ΄ώστε να αντιγράψω τον κωδικό . Ενώ σε dxf 2000 τον εμφανίζει. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?
  3. Για αυθαιρεσίες κατηγορίας 3(πχ. αποθήκη έως 15 τ.μ.) ο νόμος δεν προβλέπει καταληκτική ημερομηνία, επομένως θα μπορώ να κανώ υπαγωγή και ας μην πάρει παράταση,σωστά?
  4. Κατ' αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω τα εξής 2 πράγματα : Στην 1 περίπτωση εφόσον έχω πρόσωπο σε δημοτική οδό δε με δεσμεύει η απαίτηση του Διατάγματος 85 άρθρο 1 παρ. 1 β που μιλάει για 45 μ. πρόσωπο ? Εφόσον μου λες ναι για 1 περίπτωση καταλαβαίνω ότι αγνοείς το 1 β και πας με το 1 α (προ 2003 με 4 στρέμματα κριτήρια αρτιότητας). Με το σκεπτικό αυτό δε θα μπορούσαμε να βγάλουμε άδεια για γεωργική αποθήκη (χωρίς την έγκριση του Υπουργείου) στηριζόμενοι στο άρθρο 1 παρ. 1 α (όπως τροποποιήθηκε με 308 Α) που αναφέρει ότι για κτίρια του άρθρου 2 και 3 δεν απαιτείται πρόσωπο 25 μ. αλλά 4 στρέμματα ? Δηλαδή να αγνοήσουμε για αποθήκη το 1 β και να εφαρμόσω το 1 α χωρίς να ζητήσω έγκριση από Υπουργείο .
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι .Θέλω να θέσω μια απορία : 1 περίπτωση) έστω ότι έχουμε ένα αγροτεμάχιο εκτάσεως 5 στρέμματα. όπου έχει πρόσωπο σε Αγροτική οδό(μη αναγνωρισμένη) αλλά και σε Δημοτική οδό=21 μ. . Χρόνος δημιουργίας γηπέδου θεωρείται το 2000 . Σύμφωνα με το Π.Δ ( ΦΕΚ 270/Δ/85) είμαι άρτιος και οικοδομήσιμος λόγω 4 στρέμματα και ας μην είχα πρόσωπο σωστά ? 2 ) έστω ότι τώρα έχουμε ένα αγροτεμάχιο πάλι 5 στρέμματα με πρόσωπο σε αγροτικό (μη αναγνωρισμένο)αλλά και σε Δημοτική οδό .Το πρόσωπο στη Δημοτική=21 μ. και ο χρόνος δημιουργίας γηπέδου αυτή τη φορά είναι το 2006 . Μπορώ να βγάλω άδεια για μια γεωργική αποθήκη η κτηνοτροφικό κτίριο ?. Αν θα μπορούσατε να απαντήσετε και στις 2 περιπτώσεις. Ευχαριστώ .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.