Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

stelios1961

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

stelios1961's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΝΑ to κοιτάξω και αυτό, την ερχόμενη σαιζόν. Αυτά όμως πρώτη φορά τα ακούω και αν μπορείτε περισσότερες λεπτομερειες.
  2. Τελικά μετά από 4 χρόνια περίπου , τα ίδια και χειρότερα στα σημεία που έγιναν οι επισκευές, ειδικά στη νότια όψη ( το σκασιμο ειναι όπως και πριν στο σοβα και οχι στην τοιχοποιια). Κατά τα λοιπά, ο κάθε μάστορας που το εβλεπε στη συνέχεια, μου έλεγε ότι έπρεπε να αντιμετωπίσω το θέμα με άλλη τεχνική (που προφανώς ήξερε μόνο αυτός).. Ο κάθε εμπορος χρωμάτων και μονωτικών έλεγε ότι αν εβαζα το δικο του υλικο θα ειχε διορθωθει το θέμα... Και ο κάθε μηχανικός να βγάλω το σοβά, να βάλω δίχτυ στην ενωση ( εκ κατασκευης εχω βάλει όμως), να βγάλω τα dow, να ξανασοβατίσω....να......να.....να κάνω κανα ευχέλαιο....να...... Δηλαδή να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά! Εν τω μεταξύ το σπίτι όταν χτίστηκε το 2006 δεν έγινε νύχτα ούτε ήταν αυθαιρετο..Υπήρχαν επιβλέποντες και πολιτικός και αρχιτεκτονας μηχανικος, οι οποίοι σήμερα δαπανούν φαιά ουσία για να μου πουν τι πρέπει να κάνω -την οποια δεν την αναλωσαν τότε που έπρεπε βέβαια..( ή δεν ήξεραν)
  3. Τελικά, ως συνήθως, σε έρευνες αγοράς που έκανα προκειμένου να καλύψω διάφορες απαιτήσεις στο σπίτι σου, είτε θέρμανσης, σκίασης, μόνωσης κλπ, πουθενά μα πουθενά δεν έχω βρει μια απάντηση ΣΩΣΤΗ, υπεύθυνη και επιστημονική!. Ολοι κάνουν τους σπουδαίους, όλοι σου πουλάνε αυτά που ΄εχουν και στο τέλος αν δεν μένεις ικανοποιημένος σου λένε εσυ το διάλεξες. Και το κυριώτερο, πουθενά δεν έχεις εγγύηση για την εργασία σε βλάβη η οποία θα προκύψει μετά από κάποιο διάστημα και η οποία θα οφείλεται σε διαπιστωμένη κακοτεχνία. Εν προκειμένω στο θέμα ΑΘ, επειδή επισκεφθηκα διάφορους μηχανολόγους-πωλητές προκειμένου να δω εάν και κατά πόσο με συμφέρει η αλλαγη ή και παράλληλη σύνδεση, του υφιστάμενου λέβητα με ΑΘ, , όλοι λένε ότι σε 5-6 χρόνια κάνω απόσβεση και η μελέτη του ΕΜΠ αναφέρει ότι χρειάζονται πάνω από 18 χρόνια.
  4. Ευχαριστώ πολυ για την απάντησή σας!! Τελικά αυτό που έκανα ήταν διάνοιξη της ρωγμής, χρήση ινοπλισμένης ταινία και στοκάρισμα με υλικό που έχει και σχετικό βαθμό ελαστικής συμπεριφοράς. Βάψιμο στη συνέχεια με καλής ποιότητας εισαγόμενο χρώμα. Αν προκύψει μελλοντικά ίδιο πρόβλημα, θα "επενδύσω" όλο τον τοίχο με θερμοπρόσοψη (εκτός το υπολυστερινούχο υλικό).
  5. Γειά σας. ΜΕτά από 6 περίπου χρόνια η εξωτερική τοιχοποία παρουσίασε καποιες ρηγματώσεις , ειδικά στα σημεία επαφής τοιχοποιιας με την πλάκα. Επίσης καποιες άλλες ρωγμές εμφανίστηκαν στα σημεία που εσωτερικά της εξωτερικης τοιχοποιίας (όπου υπήρχαν δοκάρια) είχε τοποθετηθεί μονωτικό υλικό (dow). Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη λυση από αποψη ιδιοτήτων χρώματος σε ένα τοίχο που έχει εμφανίσει ρωγμές, που έχει νότιο προσανατολισμο χωρις σκιαση και που ειναι κοντα στη θάλασσα? Εχω μπερδευτεί γιατί θα ήθελα να έχει ελαστικότητα προκειμενου να μην εμφανισθούν μελλοντικές μικρορωγμές, αλλά νομίζω οτι αυτή η κατηγορία δεν επιτρέπει την αναπνοη, πράγμα που το θεωρω απαραιτητο. Αφτερου θα ήθελα να έχει και θερμομωνοτικες ιδιοτητες , αν μπορεί να υπάρξει κάτι τετοιο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.