Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

anastasiak

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

anastasiak's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μακάρι να είχαμε γραμματεία αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε για δείγμα...
  2. Καλησπέρα! Μήπως κάποιος από εδώ γνωρίζει πως βγαίνει ο βαθμός του πτυχίου για αυτό το τμήμα; Εγώ ήξερα πως απλώς βγαίνει ο μέσος όρος, αλλά ακούω και διάφορα για μαθήματα βαρύτητας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και που μου απαντήσατε! Είμαι σχεδόν σίγουρη για το Πολυτεχνείο, διότι το πτυχίο που θα έχω τώρα είναι μεν σημαντικό αλλά σε συνδυασμό με το πτυχίο του Πολυτεχνείου πιστεύω θα είναι ένας ισχυρότατος συνδυασμός. Απλώς δεν ξέρω ποιο από τα δύο τμήματα του Πολυτεχνείου (Πολιτικών Μηχανικών ή Αρχιτεκτονικής) με συμφέρει να ακολουθήσω και που κερδίζω περισσότερο.
  4. Καλησπέρα! Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. (Πολιτικών Δομικών Έργων) και μέχρι πρότινος σκεφτόμουν να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις για το Πολυτεχνείο μόλις τελειώσω το ΤΕΙ. Έπειτα από κάποιες συζητήσεις διαπίστωσα πως το μόνο που θα κερδίσω είναι απλά μία ισχυρότερη υπογραφή. Το όνειρο μου πάντοτε ήταν να γίνω Αρχιτέκτονας. Αυτό που σκέφτηκα είναι να δώσω κατατακτήριες κατευθείαν για εκεί. Για αυτό το λόγο θέλω να μάθω κάποια πράγματα. Αν έχω τελειώσει τα τμήματα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. και Αρχιτεκτονικής ΑΠΘ , κερδίζω την ισχυρότερη υπογραφή? Και επίσης τι πλεονεκτήματα θα έχω εάν επιλέξω την Αρχιτεκτονική αντί του Πολιτικού Μηχανικού και αντίστροφα?
  5. Καλησπέρα! Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. (Πολιτικών Δομικών Έργων) και μέχρι πρότινος σκεφτόμουν να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις για το Πολυτεχνείο μόλις τελειώσω το ΤΕΙ. Έπειτα από κάποιες συζητήσεις διαπίστωσα πως το μόνο που θα κερδίσω είναι απλά μία ισχυρότερη υπογραφή. Το όνειρο μου πάντοτε ήταν να γίνω Αρχιτέκτονας. Αυτό που σκέφτηκα είναι να δώσω κατατακτήριες κατευθείαν για εκεί. Για αυτό το λόγο θέλω να μάθω κάποια πράγματα. Αν έχω τελειώσει τα τμήματα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. και Αρχιτεκτονικής ΑΠΘ , κερδίζω την ισχυρότερη υπογραφή? Και επίσης τι πλεονεκτήματα θα έχω εάν επιλέξω την Αρχιτεκτονική αντί του Πολιτικού Μηχανικού και αντίστροφα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.