Μετάβαση στο περιεχόμενο

WHATEVER

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by WHATEVER

  1. Προς κ. Σωτηρη : 1. Σωτηρη λενε και τον πατερα μου... Ωωωω τι γλυκο! 2. Κι ομως συμβαινουν... Και εχω κ αλλα παραδειγματα... Τυπου γνωστος γνωστου(ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) να θελει να στειλεις υπαλληλο να του παρει τον κλειδαριθμο γιατι " να μωρε... Εχει πολυ κοσμο στην εφορια και αφου παει να παρει καποιου πελατη ας παρει και για τη φιλη μου την κουλα". Και οταν του λες: "Ευχαριστως! Μπλα μπλα μπλα και χρεωνουμε τοσα", εκνευριζεται. Προς φαεθων: Καλο φιλε μου... Αλλα οπως ειπα κατι το ποτο κατι το ενα κατι το αλλο... Δεν μου κοψε. Αλλωστε ηταν γυναικα και ακουηοταν και μεγαλη... Διαφορετικα κατι μπορει να καναμε... Αχαχαχα...Τζαστ κιντινγκ...
  2. Αλλαζεις οποτε θες. Εμενα το χειροτερο που μου ειχε συμβει ηταν να μου ερθει πελατης και η παλια του λογιστρια ισχυριζοταν οτι ειχε ξεχασει τους κωδικους του taxisnet και τους ειχε χασει ΚΑΙ ΚΑΛΑ... Που δεν ειναι τιποτα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να σου κανει κακο στα βιβλια και δεν τον συμφερει.
  3. Προς ΣΩΤΗΡΗ ... Στη μεταμνημονιακη εποχη τα παντα γινονται... Πως αλλιως θα ειχε βαση το γνωστο σε ολους ασμα με στιχους οπως: τα κανω ολα μετα τις 2...αχαχαχα... Χωρις πλακα, μου ετυχε κυρια που σκεφτοταν να κανει εναρξη να με παρει 11 το βραδυ σαββατου (τι διαολο?)να με ρωτησει αν τη συμφερει να κανει εναρξη και ποιες ειναι οι διαδικασιες για να την κανει μονη της γιατι δεν θελει να πληρωνει κερατιατικα σε λογιστες (επι λεξει)... Οπως καταλαβαινεις κατι το ποτο κατι το ενα κατι το αλλο, δεν ξερω τι της ειπα κ τι εκανε... Λολ
  4. Για την ακριβεια εννοουσα οτι οποιος ΔΕΝ θελει να εχει λογιστη, θα πρεπει καποια πραγματα να τα βρισκει μονος του. Εννοειται πως οταν συνεργαζεσαι με λογιστη περιμενεις να σε ενημερωνει για τα παντα εγκαιρα κ σωστα, να σου λυνει αποριες οτι ωρα θες, κλπ.
  5. Συμφωνουμε σε ολα. Οταν τον εχεις οχι μονο αποριες να σου λυσει, να τρεξε, να παει, να ερθει να τα κανει ολα. Γιου μισαντερστουντ...
  6. Οποιος δεν θελει, δεν πληρωνει λογιστη... Απλο... Απλα δεν ειναι υποχρεωμενος ο λογιστης να του λυνει την παραμικρη απορια και να τρεχει σαν το βεγγο σε δου, ταμεια, επιμελητηρια, καντινες, τουαλετες κλπ απτη στιγμη που δεν υπαρχει συνεργασια. Διοτι ως γνωστον το τζαμπα πεθανε... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!! Σε ολους εκτος απο το τσαμπα... Αχαχαχχα
  7. Ναι βρε χρυσο μου, δεν αντιλεγω... γνωριζω πολυ καλα τη διαφορα του λογιστη με το φοροτεχνικο, του λογιστη με τον οικονομολογο, του λογιστη με αυτους που κανουν τυφλα καταχωρησεις, γι' αυτο και ενημερωνω... και σε λιγο καιρο που θα μοιραζονται αδειες σε νοικοκυρες, περιπτεραδες και δεν ξερω εγω τι αλλο, θα πρεπει να ειστε ακομη πιο προσεχτικοι σχετικα με τις επιλογες σας. Επισης, σχολιασες τα παντα ΕΚΤΟΣ απο το βαθυστοχαστο ρητο και πολυ στεναχωριεμαι
  8. http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/ απ' οτι εχω καταλαβει, οι διαφορες (λογω εκπροθεσμης πληρωμης κλπ) θα πανε στην αναμορφωση. οι ασφαλιστικες εισφορες εκπιτπουν 100% οπως ειπες. δες το λινκ παραπανω, που εξηγει με λεπτομερειες. σορυ για την ελλειπη διατυπωση, αλλα η ωρα ηταν 11 και ειχε χαζοταινια στο μεγκα...αχαχαχαχα (fired up, με 2 τυπους που ηθελαν να γινουν μαζορετες... Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ...)
  9. Πωπω... Σημερα ανακαλυψα αυτο το φορουμ (λογιστρια ειμαι και το βρηκα τυχαια). Μην πυροβολειτε το λογιστη... Ξερω ξερω... Ειναι αυτος που φερνει τα ασχημα νεα... Καποιος πρεπει να την κανει κ αυτη τη σκ***οδουλεια. Δεν ειναι "γραφουμε 3 σειρες και τελος". Και προφανως κανεις (ουτε λογιστης ουτε μηχανικος ουτε δικηγορος κλπ)δεν θα στηθει 2 ωρες στις υπεροχες δημοσιες υπηρεσιες που ζεχνιυν φυσικη φρεσκαδα γιατι δεν ειχε κατι καλυτερο να κανει. Ρηλαξ νταρλινγκς. Οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος με το λογιστη του η τον θεωρει ακριβο, δεν του απαγορευει κανεις να τον αλλαξει. Απλα οταν βλεπετε μεγαλες αποκλισεις σε τιμες να πονηρευεστε. 10 ευρω ειναι το ταξι κηφισια -κεντρο... Οχι οι ευθυνες του να τηρεις βιβλια. Και οπως λεει κ ενα αρχαιο κινεζικο ρητο: τσιν τσαν τσιν τσαν τσον, δηλαδη "καραμελες θα παρεις, καραμελες θα πληρωσεις" (οκ δεν υπαρχει τετοιο, εγω το σκεφτηκα)
  10. Του χρονου. Και κανεις αναμορφωση. Μεχρι τοτε βεβαια το πιο πιθανο ειναι να εχει βγει καινουριο νομοσχεδιο που θα αναιρει τα παντα (εδω γελαμε)... Επισης πολυ πιθανο ειναι να μην υπαρχουν ασφαλιστικες εισφορες γιατι δεν θα υπαρχουν ασφαλιστικα ταμεια. Στις εφοριες θα φυσαει και θα περνανε αγκαθωτοι θαμνοι (βλεπε western)... Οποτε μην αγχωνεσαι.
  11. εεε... πππππαρε και εσυ ενα (ετσι, χωρις λογο)...αχαχαχαχαχα πι.ες: καλο θα ηταν να εχετε εναν λογιστη, γιατι κατι που φαινεται απλο, μπορει μετα απο μερικους μηνες να σας δημιουργησει προβλημα και να τρεχετε (και να μην φτανετε)
  12. επισης, τις εισφορες θα τις περνατε με την ημερομηνια πληρωμης... δηλαδη, εισφορες του δεκεμβριου 2012 που πληρωθηκαν τον ιανουαριο 2013, θα τις περασετε τον ιανουαριο κοκ.
  13. θα κανετε μια στηλη στο βιβλιο "ασφαλιστικες εισφορες" και θα τα περνατε εκει. καλα σου ειπε η λογιστρια σου (και εγω λογιστρια ειμαι και εκανα την εγγραφη μονο και μονο για αυτο το μηνυμα...). να μην την απολυσεις λοιπον! και οταν θα κοβεις τιμολογιο ΠΑΝΤΑ θα το περνας στα βιβλια. αν δεν θες να το περασεις, κοψε μια απλη αποδειξη για τους καφεδες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.